Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League, δύο από τις τρεις ομάδες μας συνεχίζουν την προσπάθεια τους στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ομόνοια και Πάφος F.C. απέκλεισαν Τορπέντο Κιουταϊσι και Ζαλγκίρις Κάουνας Λιθουανίας και διατήρησαν ζωντανό τον στόχο για συμμετοχή στους ομίλους.

Η Ομόνοια, μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, νίκησε και εκτός έδρας τους Γεωργιανούς με 2-1 ενώ η Πάφος, νίκησε με 3-0 στην παράταση την Ζαλγκίρις (1-0 ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια, 2-1 είχαν νικήσει οι Λιθουανοί στον πρώτο αγώνα).

Επόμενος αντίπαλος για την Ομόνοια Λευκωσίας η Ουγγρική Fehervar. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ στις 8 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 14 ή 15 Αυγούστου στην Ουγγαρία. Η ημερομηνία του επαναληπτικού θα οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας.

Η Πάφος F.C. θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Βουλγαρία στις 8 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 15 Αυγούστου στη Λεμεσό.

Η παρουσία της ΑΕΚ στο Conference League ολοκληρώθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο αφού αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Paks F.C. Ουγγαρίας, 3-0 στον πρώτο αγώνα και 2-0 στον επαναληπτικό που έγινε την Πέμπτη στο ΑΕΚ Αρένα.

Την Ευρωπαϊκή της πορεία συνεχίζει και η πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΠΟΕΛ η οποία προκρίθηκε από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League σε βάρος της πρωταθλήτριας Μολδαβίας Πετροκούμπ.

Επόμενος του αντίπαλος στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, η πρωταθλήτρια Σλοβακίας Σλόβαν. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Μπρατισλάβα στις 7 Αυγούστου (21:30) και ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ στις 13 Αυγούστου (20:00).

Δείτε Επίσης  Ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται σε Euro