Στην ομάδα της Λεμεσού δεν έχουν κανένα λόγο να αγχώνονται για την εικόνα της βαθμολογίας, ούτε και τους φοβίζει η διαφορά από την κορυφή. Ο στόχος, όμως δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη έναντι της Ανόρθωσης.

Είναι ενδεικτικό ότι στην περσινή σεζόν, στην ίδια ακριβώς αγωνιστική (20ή) η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν στο -10 από την κορυφή!

Τελικά έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου. Το πλέον σημαντικό, είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια, χωρίς σκαμπανεβάσματα στην απόδοση.

Σήμερα (19:00), ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι παίκτες του θα επιδιώξουν την τρίτη τους σερί νίκη σε άλλο ένα ντέρμπι. Η Ανόρθωση είναι ένας αντίπαλος που βρίσκεται πιο ψηλά κι είναι βέβαιο ότι ο Λευκορώσος τεχνικός έδωσε ξεχωριστή βαρύτητα στην αντιμετώπισή της.

Ο στόχος απόψε είναι η νίκη που θα αποτελεί άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της κορυφής. Σήμερα ο Σπιλέφσκι θα πρέπει να βρει λύσεις για τις απουσίες των Σουμάνσκι, Στρούσκι και Μποακί, οι οποίοι είναι τραυματίες, του τιμωρημένου Σανέ, καθώς επίσης και των Γιαγκό και Μαγιαμπέλα (συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα).

Δείτε Επίσης  Ομόνοια : Τέλος ο Γέσπερ Γιάνσον