Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα θα διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό σούπερ καπ.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

Welcome BookieRefund!!! Έπαιξες 7 και έχασες μόλις 1; ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!

To Green Friday είναι εδώ! Κάθε Παρασκευή, αύξηση 5% σε όλες τις επιλογές του Bookieplier. MONO ΣTA ΠPAKTOPEIA BookieCo !

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας στην Πολωνία, η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης και η αντίστοιχη του Γιουρόπα Λιγκ, Αταλάντα, θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της UEFA για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το παιχνίδι αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον με τη λάμψη των αστέρων να φωτίζουν την πρωτεύουσα της Πολωνίας. Στην κορυφή θα είναι φυσικά ο Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της βασίλισσας. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και θα επιδιώξει να συνδυάσει με γκολ και με τρόπαιο την πρώτη επίσημη παρουσία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Φαβορί είναι η Ρεάλ, όπως είναι άλλωστε στα πλείστα μεγάλα ραντεβού. Ωστόσο η ιταλική ομάδα δεν προτίθεται να πέσει αμαχητί.

Δείτε Επίσης  O «εκλεκτός» της Λαμίας θα είναι ο Σατσιάς ;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.