Επαγγελματικά συμβόλαια σε έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές είναι οι εξής:

Ευαγόρας Χαραλάμπους

Γεννήθηκε στις 27/06/2005 και αγωνίζεται σαν επιθετικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Διγενή Μόρφου και στη συνέχεια εντάχθηκε σε αυτές του Ολυμπιακού Λευκωσίας από όπου εντάχθηκε στην εφηβική ομάδα της Ισπανικής Γρανάδα. Ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2023.

Γιώργος Ιωάννου

Γεννήθηκε στις 08/07/2005 και αγωνίζεται σαν ακραίος επιθετικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Ομόνοιας Αραδίππου. Ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και εντάχθηκε στην ομάδα των Κ19.

Παναγιώτης Μάρκου

Γεννήθηκε την 01/02/2006 και αγωνίζεται σαν μέσος. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ομάδας μας όπου αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες με εξαίρεση μια διετία όπου εντάχθηκε στην ΕΝΠ.

Κωνσταντίνος Λύτρας

Γεννήθηκε στις 24/02/2006 και αγωνίζεται σαν ακραίος αμυντικός. Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ομάδας μας.

Πέτρος Πασχάλη

Γεννήθηκε στις 10/04/2006 και αγωνίζεται σαν δεξιός ακραίος αμυντικός. Αγωνίστηκε σε όλες της μικρές ηλικιακές ομάδες της Ανόρθωσης.

 Χαράλαμπος Μιχάλας

Γεννήθηκε στις 16/07/2007 και αγωνίζεται σαν ακραίος αμυντικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Αναγέννηση Δερύνειας και σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες μας.

Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.

Δείτε Επίσης  Κάντε στην άκρη Κέιν και Χιμένες... έρχεται ο Παυλίδης