Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ με τον νικητή να πλησιάζει ακόμα περισσότερο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

O χαμένος από τον συγκεκριμένο αγώνα χάνεται και ο νικητής συνεχίζει να ονειρεύεται Ολυμπιακούς Αγώνες και Παρίσι.

Ο πρώτος χρονικά ημιτελικός του Προολυμπιακού Τουρνουά του ΣΕΦ (6/7, 17:30) θα καθορίσει ποια ομάδα θα προκριθεί στον Τελικό της Κυριακής για να διεκδικήσει το ένα και μοναδικό εισιτήριο, από τη διοργάνωση στην Ελλάδα, για το Παρίσι.

Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο διακύβευμα το οποίο αναμένεται με ενδιαφέρον εκτός των άλλων και για την “τιτανομαχία” μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λούκα Ντόντσιτς, οι οποίοι ηγούνται της προσπάθειας των ομάδων τους.

Ο Γιάννης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Αίγυπτο για να έχει μία ακόμα μέρα ξεκούρασης, θα επιστρέψει στη δράση απέναντι στον φιναλίστ του NBA, γύρω από τον οποίο γυρίζουν όλα στη Σλοβενία όπως δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

“Ο Ντόντιστς είναι η αρχή, η μέση και το τέλος” είχε σημειώσει χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής που καλείται να βρει τις λύσεις και να τα βγάλει πέρα με έναν καθαρόαιμο σέντερ από τούδε και στο εξής μέχρι το τέλος του τουρνουά καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο τέθηκε νοκ άουτ.

Η Ελλάδα έφτασε στα ημιτελικά κάνοντας το 2/2 κόντρα σε Αίγυπτο και Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και έχοντας την υψηλή δημιουργία ως κύριο χαρακτηριστικό της. Από την άλλη οι Σλοβένοι ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια στην πρεμιέρα από την Κροατία όμως ήταν αδιαπραγμάτευτοι στο do-or-die ματς απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, όπου λίγο έλειψε να καλύψουν τη διαφορά που χρειαζόταν για να τερματίσουν και στην πρώτη θέση.

Δείτε Επίσης  Οι ανακηρύξεις Ευρωβουλευτών, Περιφερειαρχών & Δημάρχων

Το πρώτο τζάμπολ του έτερου ημιτελικού μεταξύ Κροατίας και Δομινικανής Δημοκρατίας στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ, είναι προγραμματισμένος για τις 21:00.