Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Η La Liga ξανά στα γήπεδα. Η νέα αγωνιστική περίοδος στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας ανοίγει σήμερα με δυο παιχνίδια.

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

Welcome BookieRefund!!! Έπαιξες 7 και έχασες μόλις 1; ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!

To Green Friday είναι εδώ! Κάθε Παρασκευή, αύξηση 5% σε όλες τις επιλογές του Bookieplier. MONO ΣTA ΠPAKTOPEIA BookieCo !

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!   

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε και Μπετίς-Χιρόνα είναι τα πρώτα παιχνίδια στην Ισπανία, τα οποία θα διεξαχθούν τον Δεκαπενταύγουστο. Στο πρώτο παιχνίδι υπάρχει φαβορί, ενώ στο δεύτερο οι τιμές είναι μοιρασμένες. Βλέπετε η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος είναι αρκετά υπολογίσιμη πλέον.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της πρεμιέρας θα διεξαχθεί το Σάββατο. Η Βαλένθια θα φιλοξενήσει την Μπαρσελόνα, με τους Καταλανούς να είναι μεν το φαβορί, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα στο Μεστάγια διαχρονικά δυσκολεύεται.

Εκτός έδρας δοκιμασία και για την κάτοχο του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Μαγιόρκα, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει επίσης εκτός έδρας με τη Βιγιαρεάλ.

Δείτε Επίσης  To ντέρμπι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.