Τα κορίτσια του Δικέφαλου Γερίου έκαναν ψες τον ντάμπλ κατακτώντας και το κύπελλο στην πετόσφαιρα γυναικών Β΄Κατηγορίας ! Το σωματείο σε ανάρτηση του στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης έγγραψε :

Μια ονειρική χρονιά, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με την ομάδα μας να κατακτά και το κύπελλο και να στέφεται κυπελλοπρωταθλήτρια Κύπρου της Β’ Κατηγορίας για την περίοδο 2023-2024. Στον χθεσινοβραδινό τελικό κυπέλλου απέναντι στο ΘΟΙ Αυγόρου, ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-0 σετ (25-11, 25-12 & 25-10) μέσα σε 1 ώρα, κατακτώντας πανηγυρικά το κύπελλο.

Η κατάκτηση του κυπέλλου πανηγυρίστηκε έντονα από τις πετοσφαιρίστριες μας, τη τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και τον κόσμο του Δικέφαλου που βρέθηκε χθες στο Λευκόθεο και αυτούς που αργότερα υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας στο Οίκημα μας.

Ο κυπελλοπρωταθλητής Δικέφαλος, επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία καταγράφοντας κάποια ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσουν στο μέλλον, καθώς είναι η μοναδική ομάδα από καταβολής της Β’ Κατηγορίας που κατακτά μαθηματικά το πρωτάθλημα από τον Φεβρουάριο, χωρίς ήττα, με απώλεια ενός μόνο σετ σε 22 αγώνες.

Συγχαρητήρια σε όλους, κυρίως όμως στις πετοσφαιρίστριες μας, οι οποίες με τους κόπους και τις θυσίες τους, έγραψαν μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Σωματείου μας και της κυπριακής πετοσφαίρισης.

Δείτε Επίσης  ΚΟΑ: Παγοποίησε τη χρηματοδότηση των υπό διερεύνηση αθλητικών ομοσπονδιών