Με αστραπιαίες ενέργειες η Διοίκηση του Διγενή ανανέωσε την συνεργασία της με τον αρχηγό Αντρέα Γκουγκούρη, παραμένοντας η σημαία στον ιστό.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Διγενή:

Η πολύ καλή πορεία που διανύει η ομάδα ανδρών του σωματείου μας στη φετινή, πρώτη της χρονιά στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας,  μας δίνει την άνεση να σκεφτόμαστε από τώρα την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στην ίδια φιλοσοφία που εστιάζεται στην εμπιστοσύνη προς τους Κύπριους ποσδοσφαιριστές και στις μακροχρόνιες συνεργασίες.

Με το σκεπτικό αυτό, ανακοινώνουμε σήμερα τη συμφωνία μας με τον αρχηγό της ομάδα Ανδρέα Γκουγκούρη, για την ανανέωση της μεταξύ μας συνεργασίας.

Ο Ανδρέας έχει συμπληρώσει 130 συμμετοχές με τον τοξότη στο στήθος ενώ έχει σκοράρει 14 φορές, παρά το ότι αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή. Μαζί μας, έχει πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα Γ’ Κατηγορίας κι 1 κύπελλο μικρών κατηγοριών. 

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα για την αγάπη του προς το σωματείο μας και τη μέχρι τώρα προσφορά του.  Του ευχόμαστε πολλές ακόμη επιτυχίες φορώντας την ιστορική φανέλα του Διγενή Ακρίτα.

Δείτε Επίσης  Πότε λήγει η μεταγραφική περίοδος και τι ισχύει στη συνέχεια