Ο Γκαϊτάν Βεϊσμπέκ, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του. Ο Γάλλος μέσος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και τους στόχους του για τη νέα σεζόν.

Γκαϊτάν, καλωσόρισες στον Απόλλωνα! Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και τη Λεμεσό;

Σας ευχαριστώ για την υποδοχή, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ καθώς ο Απόλλωνας πρόκειται για μια από τις μεγάλες ομάδες στην Κύπρο. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Η Λεμεσός είναι μια πανέμορφη πόλη, και η ομάδα με υποδέχτηκε με πολύ θετική ενέργεια. Όλοι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα.

Έχεις αγωνιστεί σε διάφορες ομάδες στη Γαλλία. Τι σε προσέλκυσε να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Κύπρο και τον Απόλλωνα;

Είχα πολλές επιλογές αλλά επέλεξα να αγωνιστώ σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους και με πλούσια ιστορία. Ήθελα μάλιστα να ζήσω μια εμπειρία εκτός Γαλλίας και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ.

Πώς νιώθεις που θα αγωνιστείς για πρώτη φορά εκτός Γαλλίας;

Ήμουν λίγο σκεφτικός στην αρχή αλλά μετά που το συζήτησα με την οικογένεια μου και επειδή βρίσκεται κι αυτή μαζί μου, είμαι πολύ αισιόδοξος. Μου είναι αρκετό το ότι όλη η οικογένεια μου είναι κοντά μου.

Με 36 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ την περασμένη σεζόν, πώς αξιολογείς την απόδοσή σου; Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν;

Ήταν μια πολύπλοκη κατάσταση, προσωπικά πήγα καλά αλλά η ομάδα όχι και τόσο. Στόχος μου εδώ είναι να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια με τον Απόλλωνα, να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας και να κάνουμε την καλύτερη δυνατή σεζόν. Προσδοκώ να πετύχω πολλά περισσότερα με τον Απόλλωνα.

Δείτε Επίσης  Άρτεμις Δημητριάδη : Η θέληση με κράτησαν προσηλωμένη στους στόχους μου και στην ανέλιξη μου.

Ως μέσος, πώς βλέπεις τον ρόλο σου στην ομάδα και τι περιμένεις να φέρεις στο παιχνίδι μας;

Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, είτε ως οκτάρι είτε ως δεκάρι με κύρια καθήκοντα να οργανώνω και να μοιράζω καθοριστικές πάσες. Ελπίζω να σκοράρω μερικά γκολ, να δώσω αρκετές ασίστ και να είμαι καθοριστικός για την ομάδα. Η δουλειά μου είναι στο γήπεδο.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους οπαδούς του Απόλλωνα που σε καλωσορίζουν στην ομάδα;

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή και τα μηνύματά τους. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό που θα ήθελα από αυτούς είναι να μας στηρίζουν σε κάθε αγώνα. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλές μεταγραφές και όλοι μας χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε και να αποδώσουμε αυτό που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο.