Ο Βασιλης Μιχαηλίδης αγωνίστηκε με επιτυχία σε  Ηρακλή , Χαλκάνορα, Δόξα, Ροτσίδη , Ανάγια , Διγενή , Ελπίδα , Κορμακίτη , Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς , Ευαγόρα Αγίων Τριμιθιάς σημειώνοντας πολλά τέρματα και δημιουργώντας ένα πολύ καλό όνομα. Φέτος στέφθηκε πρωταθλητής με το Ροτσίδη Μάμμαρι στο πρωτάθλημα της ΕΠΟΠΛ έχοντας συνάμα και ρόλο βοηθού προπονητή.

Βασίλη πες μας δυο λόγια για την φετινή επιτυχημένη πορεία του Ροτσιδη οπού στεφθήκατε και πρωταθλητές.

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συνέντευξη.

Ήταν μια περίεργή χρονιά οπού είχα ρολό και στο τεχνικό επιτελείο σαν βοηθός του Νίκου Μαγνήτη όμως με σκληρή δουλειά τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά καταφέραμε να στεφθούμε πρωταθλητές.

Διπλός ρόλος άρα μεγαλύτερη και η ικανοποίηση αφού φτάσατε στη κατάκτηση του τίτλου;

Σίγουρα όταν οι κόποι μιας χρονιάς φέρνουν τα ποθητά αποτελέσματα η ικανοποίηση είναι τεράστια.

Και τώρα προετοιμασία για τους αγώνες εντάξης Στοκ

Ναι σίγουρα ήταν ο μεγάλος μας στόχος πέρα από το πρωτάθλημα η άνοδος στην επίλεκτη κατηγορία και έχουμε όλα όσα χρειάζονται για αυτό το βήμα , πάντοτε με προσήλωση σοβαρότητα και ζήλο μέσα από τους αγώνες να διεκδικήσουμε την άνοδο.

Αγωνιστικές σε αρκετές ομάδες με επιτυχία, πετυχαίνοντας και αρκετά γκολ στη καριέρα σου .Τι θα συμβούλευες σήμερα τους νέους που έχουν ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες;

Θεωρώ πως υπάρχει αρκετό ταλέντο,όμως για να έχουμε αποτελέσματα με τους κυπρίους ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να υπάρχει συνεχής προώθηση και συμμέτοχες  από τις ομάδες τους.

Οι συμβουλές είναι εύκολες το δύσκολο είναι ο καθ’ ένας να το παλέψει με υπομονή και σκληρή δουλειά για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Tο μέλλον σου ποδοσφαιρικά φαντάζομαι θα περάσει και από την προπονητική ξέροντας την αγάπη σου για το άθλημα τόσα χρονιά.

Δείτε Επίσης  Ανόρθωση : Αξιοπρεπής απέναντι στον Άρη

Η προπονητική σίγουρα είναι στους αμέσους στόχους μου. Η άμεση σύνδεση και αφοσίωση μου με αυτό το υπέροχο και απρόβλεπτο άθλημα, μου δίνει ακόμα πιο μεγάλα κίνητρα να συνεχίσω να το υπηρετώ από οποιοδήποτε πόστο.