Πρωταθλητές Έφηβοι (Κ-18)

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιτυχιών για τους έφηβους της ακαδημίας του Απόλλωνα Γερίου υπό την καθοδήγηση των Ακαδημιών του Τόνι Κωνσταντινίδη, αφού κατάφεραν για 2η  χρονιά να κατακτήσουν και πάλι το πρωτάθλημα Εφήβων(Κ-18) της Β’ Κατηγορίας.

Η ανάρτηση του Απόλλωνα Γερίου :

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ακαδημία εάν αναλογιστεί κανείς ότι φέτος κλείνει μόλις το πέμπτο έτος παρουσίας της στα καλαθοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου.

Αυτός ουσιαστικά είναι ο δεύτερος τίτλος που πανηγυρίζει στην πεντάχρονη ιστορία της η ακαδημία και πραγματικά μας κάνει όλους χαρούμενους αλλά ειδικά περήφανους στην οικογένεια του Απόλλωνα Γερίου, γι’ αυτό το επίτευγμα.

Οι καλαθοσφαιριστές του προπονητή μας, Απόστολου Μεμτσούδη, αφού απέκλεισαν στην ημιτελική φάση των πλέι-οφς με πλεονέκτημα έδρας ένα μεγάλο σωματείο όπως τον Απόλλωνα Λεμεσού, με 2-1 νίκες, κατάφεραν στον τελικό κόντρα σε ένα επίσης μεγάλο σωματείο όπως αυτό της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και με μειονέκτημα έδρας μάλιστα, να κερδίσουν πανάξια τον τίτλο του πρωταθλητή με 2-0 νίκες(63-60 και 66-46) και να φέρουν ξανά το πρωτάθλημα στο Γέρι.

Σύμμαχος, σε όλη την χθεσινή προσπάθεια του προπονητικού τιμ αλλά και των καλαθοσφαιριστών, δεν θα μπορούσε να μην είναι και ο κόσμος του σωματείου , με τις οικογένειες των καλαθοσφαιριστών και καλαθοσφαιριστριών της ακαδημίας , αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους του Γεριού, Λατσιών, Καλλιθέας και Δαλίου, που πραγματικά κατέκλεισαν το Γυμνάσιο Γερίου(πέραν των 300 φιλάθλων) που με την συμπαράσταση τους έσπρωξαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία τους έφηβους.

Την απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου των πρωταθλητών, έκαναν ο Δήμαρχος Γερίου, κ. Νεόφυτος Παπαλαζάρου και ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Γερίου, κ. Δημητράκης Αδάμου Δημητρίου.

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Δείτε Επίσης  Μ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Έκανα τέλειο πρόγραμμα και νόμιζα ότι ήμουν πάρα πολύ ψηλά στον αέρα…»

Ποιο κάτω θα αναφέρουμε και ονομαστικά όσους καλαθοσφαιριστές συντέλεσαν και βοήθησαν ώστε να φτάσουμε σε αυτή την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, με την καθοδήγηση του προπονητή μας, Απόστολου Μεμτσούδη:

1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΑΣ(ΑΡΧΗΓΟΣ)

2. ΑΝΤΡΕΑΣ ΙΑΚΩΒΟΥ

3. ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

4. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

5. ΜΑΚ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ

6. ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΤΙΝ

7. ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

8. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΚΛΑΡΗΣ

9. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΑΣΙΗΚΚΑΛΗΣ

10. ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΓΗΣ

11. ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ

12. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

13. ΜΑΝΟΣ ΤΡΥΜΙΚΛΙΝΙΩΤΗΣ

14. ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ

15. ΦΙΛΙΟΣ ΜΕΜΤΣΟΥΔΗΣ

16. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ