Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποθέωση από τους παίκτες της Εθνικής μπάσκετ στον Λευτέρη Πετρούνια, φώναζαν ρυθμικά το όνομά του

Η αποστολή της Εθνικής μπάσκετ έπεσε πάνω στον Λευτέρη Πετρούνια λίγη ώρα μετά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους κρίκους και τον αποθέωσε σε εστιατόριο του Παρισιού.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβηκε ξανά στο βάθρο, για τρίτη φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, για να γράψει ιστορία στους κρίκους. Μετά από το φινάλε του τελικού και την απονομή, ο χάλκινος ολυμπιονίκης του Παρισιού πέρασε τον ελεύθερο χρόνο του μαζί με τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση.

Κι όταν έγινε αντιληπτός από τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής μπάσκετ, γνώρισε την αποθέωση. Άπαντες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του μόλις τον είδαν σε εστιατόριο του Παρισιού.

Αργότερα μάλιστα βγήκαν όλοι μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής μπάσκετ.

Το γεγονός μάλιστα πως κυκλοφορούσε με το χάλκινο μετάλλιο κρεμασμένο στο στήθος του, έκανε πολλούς Γάλλους να σταματήσουν για να τον συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποθέωση από τους παίκτες της Εθνικής μπάσκετ στον Λευτέρη Πετρούνια, φώναζαν ρυθμικά το όνομά του
Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Δείτε Επίσης  Τζόρταν Σπιθ : Tα υψηλότερα κέρδη σε μία αγωνιστική σεζόν