Στις 6 Ιουνίου θα φτάσει στην Κύπρο αντιπροσωπεία του γαλλικού οίκου που επιλέχθηκε μέσω προσφοράς για το σχέδιο της ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, δήλωσε ο Ντίνος Ιορδάνους.

Ο επενδυτής μίλησε για την ανέγερση του γηπέδου των γαλαζοκιτρίνων στην Κοκκινοτριμιθιά,μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τη ζωή στην Αμερική, τα συναισθήματα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά την απόφαση να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του κάθε ΑΠΟΕΛίστα. Ο κ. Ιορδάνους ανέφερε πως ο ίδιος θα χορηγήσει το 50% του ποσού που θα χρειαστεί για την ανέγερση του γηπέδου, μετά τη χορηγία από το Κράτος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής συγκινήθηκε μετά από ένα μήνυμα οπαδού των γαλαζοκιτρίνων.

«Μακάρι να ζούσε ο μακαρίτης ο παππούς μου τη μέρα που θα πατήσουμε στο σπίτι μας (σ.σ. στο γήπεδο). Αν με αξιώσει ο Θεός να είμαι στον πρώτο αγώνα εκεί, θα πάρω μαζί μου ένα πανό που θα λέει  “παππού ήρθαμε στο σπίτι μας”. Είμαι σίγουρος ότι θα το δει από ψηλά. Σε ευχαριστούμε κ. Ιορδάνους», ήταν το μήνυμα που διαβάστηκε προς τον Κύπριο επιχειρηματία, ο οποίος συγκινήθηκε και μετά βίας συγκράτησε τα δάκρυα του.

Αφού έκανε παύση για λίγο, απάντησε: «Έζησα στην Αμερική, αλλά ουδέποτε ξέχασα την Κύπρο. Έφυγα για Αμερική πριν να γεννηθεί ο ξάδελφος μου. Έφυγα, αλλά κάθε χρόνο ερχόμουνα. Η γυναίκα μου που είναι Ιταλοαμερικανίδα έχει έρθει στην Κύπρο 50 φορές. Της αρέσει ο τόπος, της αρέσει η νοοτροπία αλλά ουδέποτε ξεχάσαμε την Κύπρο», είπε αρχικά και ακολούθως πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να έρθω μόνιμα γιατί έχω οικογένεια, παιδιά και εγγονάκια, αλλά προσπαθούμε να περνούμε πιο πολλές μέρες στην Κύπρο, γιατί έχω αφυπηρετήσει τώρα.  Είμαι σύμβουλος πλέον και κτίζω νέα εταιρεία».

Δείτε Επίσης  Πήρε πύργο για επίθεση