Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος για περισσότερους από τρεις μήνες.

Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη δεν μπορεί να τραβήξει το κουπί στο οικονομικό και η αποτυχία εξασφάλισης δανείου καθιστά μη διαχειρίσιμη την κατάσταση. 

Ο κόμπος έφθασε στο χτένι, με τις άμεσες υποχρεώσεις να αυξάνονται και να «πνίγουν» την ομάδα της Αμμοχώστου, προκηρύχθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία ορίστηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου.

Το σκηνικό για την επόμενη μέρα είναι θολό και κανείς δεν βάζει τα χέρια στη φωτιά για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η παρούσα διοίκηση χωρίς χείρα βοήθειας μοιάζει αδύνατο να συνεχίσει στο πηδάλιο και η «Κυρία» ενδέχεται να βρεθεί σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Όπως είναι λογικό, το αγωνιστικό σκέλος περνά σε δεύτερη μοίρα. Η αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στη Λεμεσό είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας για τον Γιάννη Οκκά και τους παίκτες του, με τον Κύπριο τεχνικό να προσπαθεί να βρει κίνητρα. Εγχείρημα δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι κυανόλευκοι έχασαν το… τρένο που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ η μεγάλη καθυστέρηση στη μισθοδοσία έχει προκαλέσει αναστάτωση στα αποδυτήρια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει εξαντληθεί η υπομονή ορισμένων και προειδοποίησαν ότι εάν δεν πληρωθούν σύντομα θα αναγκαστούν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους δια της νομικής οδού, δηλαδή υποβάλλοντας προσφυγή στην αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Δείτε Επίσης  Παραεπιτραπέζια Αντισφαίριση : Χρυσό από τον Αραβή