Το οικονομικό παραμένει στην πρώτη γραμμή για την Ανόρθωση και όπως φαίνεται θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη.

Είναι φανερό πλέον ότι η διοίκηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της Ανόρθωσης, οι περσινές οφειλές επηρεάζουν την ομάδα, ενώ οι προσφυγές που έχουν έρθει αλλά και που αναμένεται να έρθουν μέσα στο επόμενο διάστημα θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα στο στρατόπεδο της «Κυρίας».

Η Ανόρθωση βρίσκεται για μία ακόμη φορά σε οικονομικό αδιέξοδο. Οι μετοχές δεν έχουν μεταβιβαστεί ακόμη στον σύλλογο και αυτό είναι ένα ακόμη καυτό θέμα ειδικά τώρα που έγινε αποδεκτή η πρόταση της οικογένειας Πουλλαΐδη και την ίδια ώρα εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης περιμένει να ακούσει απαντήσεις αλλά απαντήσεις πουθενά. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και όπως φαίνεται οι προσπάθειες Σάντη και οι όποιες ενέργειες του, έχουν πέσει στο κενό. Αν δεν βρεθεί άμεσα τρόπος να μπουν χρήματα τότε οι εξελίξεις και οι συνέπειες θα είναι αλυσιδωτές.

Μετά από όλα τα πιο πάνω οικονομικά … υπάρχει και πρόβλημα αγωνιστικό :


Ακριβώς μάλιστα στο σημείο όπου η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας σε μία ακόμη δύσκολη αποστολή και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Ο Γιάννης Οκκάς και οι παίκτες του δεν θέλουν να “πληρώνουν τα σπασμένα” και θα κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν την αξιοπρέπεια της ομάδας όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δείτε Επίσης  Αποκλειστικό : Κλείνει Mateja Bajunovic ο Διγενής