Φαντασμαγορικές παραστάσεις απόψε στο Μόνακο και το εναρκτήριο ματς Γερμανίας – Γαλλίας δίνουν το σήμα για το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα της Ευρώπης

Το Μόναχο θα φιλοξενήσει την πολυαναμενόμενη τελετή έναρξης του Euro 2024 και την έναρξη ενός από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της χρονιάς. Θεατές από όλο τον κόσμο απόψε στην «Αλιάντς Αρένα», η τελετή υπόσχεται θέαμα γεμάτο πολιτισμό, μουσική και αθλητισμό.

Γνωστοί καλλιτέχνες από τη Γερμανία και το εξωτερικό θα ανέβουν στη σκηνή, προσφέροντας μοναδική συναυλία που θα συνδυάζει ποικίλα είδη μουσικής, από κλασική μέχρι σύγχρονη ποπ. Χορευτικά συγκροτήματα θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς, ενώ ειδικά εφέ και φωτιστικά σόου θα δημιουργήσουν μαγευτική ατμόσφαιρα​.

Ένα από τα πιο αναμενόμενα μέρη της βραδιάς θα είναι η παρέλαση των εθνικών ομάδων. Οι ποδοσφαιριστές, ντυμένοι με τις στολές των χωρών τους, θα παρελάσουν στο στάδιο κρατώντας τις σημαίες τους, ενώ οι φίλαθλοι θα τους επευφημούν.

Αυτή η στιγμή θα αναδείξει το πνεύμα ενότητας και φιλίας που χαρακτηρίζει το Euro 2024, υπενθυμίζοντας τη δύναμη του ποδοσφαίρου να ενώνει ανθρώπους από διάφορα υπόβαθρα και πολιτισμούς​.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας θα εφαρμοστούν κατά την είσοδο στο στάδιο, ενώ ο εναέριος χώρος γύρω από το Μόναχο θα είναι κλειστός κατά τη διάρκεια της τελετής. Οι θεατές θα περάσουν από μαγνητικούς ελέγχους και θα υπάρξει αυξημένη παρουσία αστυνομίας για την προστασία όλων των παρευρισκομένων​. Αξίζει να σημειωθεί πως αείμνηστος αρχηγός και προπονητής της Γερμανίας, νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Φραντς Μπεκενμπάουερ, θα τιμηθεί στην τελετή έναρξης.

Δείτε Επίσης  ΠΑΟ : Επέστρεψε στα Final Four