Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, αφού καλωσόρισε τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, έθεσε ως στόχο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ αναφέρθηκε και στην πεντάδα των αρχηγών.

Όπως τόνισε, αυτή θα αποτελείται από τους Μπέλετς, Πέτροβιτς, Εντονγκαλά, Μαρκίνιος και Σατσιά.

Η ομιλία του Πρόδρομου Πετρίδη:

«Να καλωσορίσω τους νεοαποκτηθέντες, Κιντίγια και Ντράζιτς. Δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε 2-3 παίκτες ακόμα, ώστε να βγάλουμε τους Τσεπάκ και Εντονγκαλά (γέλια).

ύριο φεύγετε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σας. Σας εύχομαι σκληρή δουλειά, επικεντρωθείτε. Ο πρώτος μας στόχος είναι τα πρώτα ματς, να περάσουμε στο Κόνφερενς Λιγκ. Δεν έχω αμφιβολία, όμως πρέπει να περάσουμε. Τα πλεονεκτήματα θα ωφελέσουν εσάς, όχι εμένα. Ο στόχος μας δεν είναι το Κόνφερενς, είναι πολύ περισσότερα. Το πιο σημαντικό είναι τα πρώτα ματς, είναι τα δυσκολότερα.

Όπως γνωρίζετε, κάθε χρόνο ορίζουμε τους αρχηγούς. Μίλησα με τον προπονητή το πρωί και οι αρχηγοί φέτος θα είναι οι Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ενττονγκαλά, Μαρκίνιος και Σατσιάς. Αυτό δεν σημαίνει κάτι, αυτοί εκπροσωπούν τα προβλήματα, τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας.

Ο στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή. Καλή σας επιτυχία».

Δείτε Επίσης  Εθνική Αντισφαίρισης : Πρόκριση και συρτάκι