Η παφιακή ομάδα θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό κυπέλλου και ολόκληρη η πόλη είναι στο πόδι για τη σπουδαία αναμέτρηση με την Ομόνοια, το Σάββατο (18/5).

Ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους προχώρησε σε δηλώσεις:

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Έφτασε στην πηγή, θα «πιει νερό η Πάφος FC; «Η Πάφος FC ετοιμάζεται για τον τελικό. Στο τέλος του αγώνα, θα σας απαντήσω. Πρώτον, δεν μας ικανοποιεί η βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα, έχουμε αποτύχει σε αυτό το κομμάτι. Άλλες βλέψεις είχε η ομάδα. Ποιος φταίει; Η ομάδα μας. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία να κατηγορούμε άλλους. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει, καταφέραμε πανάξια να βρισκόμαστε στον τελικό. Είναι ένα παιχνίδι 90΄ που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της σεζόν. Δύο τίτλοι υπάρχουν στη σεζόν και είναι σημαντικοί. Οι θέσεις της Ευρώπης μας ενδιαφέρουν. Καλούμαστε να διεκδικήσουμε με όλες τις δυνάμεις το τρόπαιο. Όλοι οι Παφίτες ξέρουν, πόσο τους λείπει ένα τρόπαιο. Θα κάνουμε τα πάντα να πάρουμε το κύπελλο, το οποίο θα επουλώσει τις πληγές της σεζόν».

Πώς πάει η προπώληση; Πόσο κόσμο υπολογίζεται ότι θα έχετε στον τελικό; «Θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε κοντά στις 7.500 και βλέπουμε για τους ουδέτερους φιλάθλους. Θέλω να κάνω μία παρένθεση. Είμαστε μία ομάδα που έχει 2.200 εισιτήρια διαρκείας, για να πετύχουμε το στόχο ματς του κυπέλλου χρειάζεται να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, πηγαίνοντας τέσσερις φορές πάνω από τον αριθμό των διαρκείας. Η Πάφος διαθέτει 60.000 κόσμο, άρα το 12-13% θα βρίσκεται σε ποδοσφαιρικό αγώνα, είναι δύσκολος αριθμός. Όποιος φίλαθλος της Πάφος FC αποφασίσει να έρθει στον τελικό, θα λείψει περίπου 11 ώρες. Επίσης, το κόστος θα είναι ακριβό, περίπου στα 50 ανά άτομο. Ο κ. Λομάκιν επιχορήγησε την ομάδα να βρίσκεται μόνιμα σε υψηλό επίπεδο και ζητάει μόνο την παρουσία του κόσμο στον τελικό. Τα τελευταία τρία χρόνια η Πάφος FC είναι εκεί στην εξάδα που δεν βρίσκονται παραδοσιακές δυνάμεις. Θα διαθέσουμε τα λεωφορεία, υπάρχουν χορηγοί και υποστηρικτές που θα τα διευθετήσουν για τον κόσμο που επιθυμεί να έρθει στο ΓΣΠ».

Δείτε Επίσης  Κώστας Χριστοδούλου : Μίλησε για όλα ...

Για τον ξεσηκωμό του κόσμου: «Σίγουρα, είναι σημαντικό γεγονός για εμάς. Μπορεί για την Ομόνοια να είναι κάτι συνηθισμένο (σ.σ. να είναι στον τελικό), όμως για εμάς είναι κάτι μοναδικό. Είναι στην έδρα του αντιπάλου ο τελικός και πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι ως ομάδα κάνοντας λιγότερα λάθη μέσα στον αγώνα του ΓΣΠ, διότι δεν συγχωρούνται λάθη. Πιστεύουμε στην ποιότητα της ομάδας και θα προσπαθήσουμε για το κύπελλο που το θέλουμε πολύ. Αν δεν κάνουμε τα… black out που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο. Θέλουμε να διεξαχθεί ένας αντάξιος αγώνας με την ποιότητα των δύο ομάδων. Θα έχει θέαμα ο αγώνας. Ευελπιστούμε να δούμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχει περισσότερα τέρματα η Πάφος FC έτσι ώστε να πάρει τη νίκη».

Για τον τελευταίο αγώνα της Πάφος FC με την Ομόνοια και την υπεροχή που είχαν: «Κάναμε καλό παιχνίδι, όμως δεν αποτελεί κριτήριο για τον τελικό κυπέλλου. Το πρώτο 20’ ήταν καταστροφικό και αυτό θέλουμε να το εξαφανίσουμε, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κενά διαστήματα».