Συγκινητική υπήρξε η φιλοξενία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Αθήνα όπου οι βετεράνοι του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Ακρίτα Χλώρακας έδωσαν φιλικό αγώνα.

Ο αγώνας αφιερώθηκε στην μνήμη του Γιώργου Δαρίβα που υπήρξε για χρόνια Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και του Νικόλα Σάββα που ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ακρίτα και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πρίν απο το παιχνίδι. 

Την εκδήλωση και τον αγώνα τίμησε με τη παρουσία του ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Σταύρος Αυγουστίδης αλλα και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Βουλευτής ΔΗΣΥ Πάφου Χαράλαμπος Παζάρος, ο Πρόεδρος των Παλαίμαχών Ακρίτα Χλωρακας Νίκος Πασπας, ο διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Γαβαλάς και το μέλος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Γιώργος Πλέσσας καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού,Γιάννης Γκαϊτατζής. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στο Γενικό Γραμματέα του Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού, Αντώνη Γλύκα που οργάνωσε αυτή την όμορφη φιλοξενία την οποία οπωσδήποτε θα ανταποδώσουμε.

Δείτε Επίσης  Στην Τότεναμ ο Ντράγκουσιν !