Στηρίξτε την προσπάθεια των αθλητών με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου εδώ : ????www.givengain.com/cc/larnakamarina

Κολυμβητικό περίπατο για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει η Κition Ocean Marina την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, με αφετηρία και τερματισμό τη Μαρίνα Λάρνακας, υπό την αιγίδα του Έντιμου Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Φίλιππου Χατζηζαχαρία, στην παρουσία του οποίου τελεί η εκδήλωση.

Ο Κολυμβητικός Περίπατος “Κολυμπώ #ΓιαΤαΠαιδιάΜας” θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 10 περίπου αθλητών από τη Μαρίνα Λάρνακας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε μια εντυπωσιακή διαδρομή κολύμβησης, με αφετηρία τη Μαρίνα και προορισμό το αεροδρόμιο και επιστροφή. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη Μαρίνα Λάρνακας, με τερματισμό στην Γλίστρα στις 10:30 π.μ.

Για τους μικρούς φίλους που θα επισκεφθούν το χώρο της Μαρίνας, θα υπάρχουν παιχνίδια, ενώ θα υπάρχει φαγητό και ποτό στο Marina Market. Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν προς ενίσχυση του Ιδρύματος Χριστίνας Α. Αποστόλου για παιδιά και νέους με χρόνιες παθήσεις.

Η εκδήλωση αποτελεί μια συνέχεια των δράσεων της Kition Ocean Marina για κοινωνική προσφορά, σε συνδυασμό με ευχάριστες δραστηριότητες δίπλα στη θάλασσα. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον Δήμο Λάρνακας και τον ίδιο τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα, ο οποίος θα δώσει το παρόν του.

Προσκαλείστε να επισκεφθείτε τη Μαρίνα Λάρνακας για μια ευχάριστη Κυριακή και να ενισχύσετε την προσπάθειά μας, σε συνδυασμό με τη συνεισφορά στην ανάπτυξη και την ευημερία των νέων στην τοπική μας κοινότητα.

Σας καλούμε να ενισχύσετε την προσπάθειά μας με μια εισφορά που θα υποστηρίξει το αξιέπαινο έργο του Ιδρύματος Χριστίνας Αποστόλου. Όλες οι πληροφορίες δίνονται στο QR Code που περιλαμβάνεται στην πρόσκληση, καθώς και στα γραφεία της Kition Ocean Marina.

Δείτε Επίσης  Αυτογκόλ για… κλάματα (vid) !