Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού , Φανούριος Κωνσταντίνου που αφορούν θέματα της ομάδας του είπε :

Για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας: «Μετά το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη, ο Απόλλωνα υπολείπεται αρκετούς βαθμούς από την έκτη θέση. Εννοείται ότι θα παλέψουμε τους διεκδικήσιμους βαθμούς, έχουμε υποχρέωση και χρέος για την ιστορία του Απόλλωνα να εξαντλήσουμε τα περιθώριά για να μπούμε στην εξάδα. Έχει και η ΑΕΚ ένα δύσκολο πρόγραμμα όπως κι εμείς, θα πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εξαντλήσουμε κάθε μαθηματική πιθανότητα».

Για τον Αντριάν Αρτεάν: «Προχωρήσαμε σε τρεις προσθήκες. Παίκτες της ίδιας φιλοσοφία με το πλάνο που έχει ο κ. Ματσίν για τον Απόλλωνα του… αύριο. Είπαμε ότι θα δώσουμε όλο τον χρόνο για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι ότι με πολλή υπομονή, θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες. Τους Μπακένγκα και Αρτεάν τους αξιολόγησε ο ίδιος ο προπονητής και ήταν καθαρά επιλογή του. Τον Σάντος δεν τον γνώριζε, του προτάθηκε από τον κ. Παπαϊωάννου και έδωσε τη συγκατάθεσή του. Και ξεκαθαρίζω ότι του τον πρότεινε, δεν του το επέβαλε, όπως όλοι οι προπονητές διαχρονικά έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να έρθει ο κάθε ποδοσφαιριστής και δεν τους έχει επιβληθεί κανείς. Και προκαλώ τον οποιονδήποτε αν ισχύει κάτι το αντίθετο να βγει το πει».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Κρμέντσικ έχει ένα μυικό τραυματισμό, θα αξιολογηθεί η κατάσταση του τις επόμενες μέρες. Για τους υπόλοιπους θα εκδώσουμε δελτίο τύπου την Παρασκευή για να τους δούμε μέσα στην εβδομάδα. Αναμένουμε τα ευχάριστα για Σαγάλ, Γιούρτσεβιτς και Πεϊμπέρνες».

Δείτε Επίσης  Ομόνοια : Διπλή ενίσχυση στην επίθεση