Άλλη μία χρονιά φτάνει προς το τέλος της και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, γίνεται και ο απαραίτητος απολογισμός για το τι πήγε σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τι όχι.

Ιδιαίτερα σημαντικές είναι για τις αθλητικές Ομοσπονδίες οι ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις των μελών της, στη διάρκεια των οποίων γίνεται η «κατάθεση» των πεπραγμένων μίας χρονιάς από τους ιθύνοντες και τίθεται ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Τη δική της Ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου. Το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023, στις 11:30 το πρωί, θα μαζευτούν στην Αίθουσα Συνεδρίων του ΓΣΠ στη Λευκωσία οι 30 εκπρόσωποι των έξι (6) Γυμναστικών Συλλογών (πέντε μέλη έκαστος), για να ακούσουν τους απολογισμούς του προέδρου Περικλή Μάρκαρη, του γενικού διευθυντή και προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Αντώνη Γεωργαλλίδη, καθώς και τα οικονομικά πεπραγμένα των δύο τελευταίων χρόνων από τον ταμία Κωστάκη Μιτσίδη, τα οποία θα τεθούν προς έγκριση.

Της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση (10:30), στην οποία θα γίνει προσπάθεια προσαρμογής του Καταστατικού της ΚΟΕΑΣ, όπου είναι δυνατόν, με το πρότυπο Καταστατικό του ΚΟΑ. Στον τρίτο χρόνο θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου οι επιτυχίες του κυπριακού στίβου στο διεθνές στερέωμα, σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, ήταν αρκετές και αποδεικνύουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους Γυμναστικούς Συλλόγους σε όλα τα επίπεδα. Η ατζέντα της Γενικής Συνέλευσης είναι η ακόλουθη:

(1) Εκλογή Προέδρου της Συνέλευσης

(2) Έκθεση του προέδρου της ΚΟΕΑΣ Περικλή Μάρκαρη, για τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας την περίοδο Δεκέμβριος 2022 – Δεκέμβριος 2023

Δείτε Επίσης  Θρίαμβος Τσιτσιπά : Θα είναι εκεί, στο μεγάλο «ραντεβού»!

(3) Έκθεση του προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής της ΚΟΕΑΣ Αντώνη Γεωργαλλίδη για τις αγωνιστικές δραστηριότητες του 2023

(4) Έκθεση Ελεγκτών για περίοδο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2022

(5) Παρουσίαση από τον ταμία Κωστάκη Μιτσίδη των στοιχείων απολογισμού για το τρέχον οικονομικό έτος

(6) Συζήτηση στα πιο πάνω θέματα…