Το μέλος του ΔΣ ΚΟΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ τιμήθηκε με το βραβείο «Ουράνιος Ιωαννίδης» σε εκδήλωση που έγινε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΓΣΠ, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Γραμματεία Αθλητισμού του ΔΗΣΥ παρέστησαν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής και το μέλος του ΔΣ Σωτήρης Αδάμου, ενώ βραβεύτηκε επίσης ο Πρόεδρος του Κεραυνού Πάρις Παπαέλληνας.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ αναφέρθηκε στο μεγαλείο του Ουράνιου Ιωαννίδη, ο οποίος είχε διατελέσει και Πρόεδρος του Οργανισμού από το 1988 ως το 1994. «Η προσφορά του ήταν ανεκτίμητη, από όποιο πόστο κι αν υπηρέτησε. Άνθρωπος με όραμα και προσανατολισμό, με αξίες και ιδανικά, πηγή έμπνευσης για όλους μας», σημείωσε. Μίλησε παράλληλα για τους δύο βραβευθέντες, την Κάλλη Χατζηιωσήφ που τιμήθηκε για την μακρόχρονη και πολύτιμη προσφορά της στον αθλητισμό και την εκπαίδευση και τον Πάρη Παπαέλληνα που βραβεύτηκε για την αθλητική και κοινωνική προσφορά του στην καλαθόσφαιρα.

Η Κάλλη Χατζηιωσήφ μίλησε για την ξεχωριστή αξία του βραβείου. «Αυτός που τιμάται πρέπει να τιμά αυτόν που τον βραβεύει», είπε και αναφέρθηκε στην μακρόχρονη και όμορφη διαδρομή της με τον Ουράνιο Ιωαννίδη, «τον οποία είχα πάντα ως πρότυπο του ολυμπιακού ιδεώδους», όπως είπε

Δείτε Επίσης  Απόλλωνας -ΑΕΛ : Αναβολή αγώνα