Η ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου και ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης τέλεσαν τα εγκαίνια των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων τένις του Eleon Tennis Club στη Λευκωσία, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023. Τον ΚΟΑ εκπροσώπησε και το μέλος του ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ, ενώ στα εγκαίνια παρέστη μεταξύ άλλων ο Βουλευτής ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

Το Σωματείο Eleon Tennis Club προχώρησε σε ανακαίνιση των οχτώ γηπέδων τένις και πρόσθεσε στις εγκαταστάσεις του δυο νέα γήπεδα padel και padball. «Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Όπου ο δημόσιος τομέας συνεργάζεται με την ιδιωτική πρωτοβουλία κάνει θαύματα» είπε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, τονίζοντας ότι ο Οργανισμός θα παραμείνει στο πλευρό του Σωματείου.

«Ως κυβέρνηση θέτουμε στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων μας τη συνεχή αναβάθμιση του αθλητισμού και την επένδυση σ’ αυτόν. Μέσα από το έργο που εγκαινιάζουμε προσφέρονται στους πολίτες οι καλύτερες συνθήκες άθλησης, δίνοντας παράλληλα νέα πνοή στην περιοχή», επισήμανε η ΥΠΑΝ.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Eleon Tennis Club Γιώργος Επαμεινώνδας είπε ότι «το Σωματείο είναι από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του το 1976, πλήρως αφοσιωμένο στην ανάπτυξη του αθλήματος στον τόπο μας», ενώ ο Επίτιμος Πρόεδρος του Σωματείου και ιδρυτής της Ακαδημίας Φοίβος Ζαχαριάδης ευχαρίστησε την ΥΠΑΝ που βοηθά μέσω του ΚΟΑ και το Σωματείο Eleon.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Βόστρων Τιμόθεος, με την Αθηνά Μιχαηλίδου και τον Ανδρέα Μιχαηλίδη να κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων.

Δείτε Επίσης  Μένει ο Βούζας στην ΠΑΕΕΚ