Ο πολύπειρος προπονητής χρεώνεται τα αρνητικά αποτελέσματα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στη Λάτσιο. Οι ιδιοκτήτες της Ρόμα φαίνεται να σκέφτονται ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος για ανανέωση.

Σε διάστημα μιας εβδομάδας πέρασε από τις φήμες για ανανέωση στις φήμες για απόλυση ο Ζοσέ Μουρίνιο. Στη μέση ήταν… η Λάτσιο, με ένα ακόμη χαμένο ντέρμπι και τον αποκλεισμό από το κύπελλο που άρχισε να κλονίζει τη θέση του Πορτογάλου τεχνικού.

Δεν είναι μόνο τα κακά αποτελέσματα, αλλά και η αίσθηση ότι η Ρόμα του δεν έχει πλέον ένα τακτικό πλάνο, μια ιδέα, την προσωπικότητα που χρειάζεται για να καθίσει στο τραπέζι των κορυφαίων της λιγκας. Η ανανέωση του «Special One» ήταν πάντα ένα θέμα που έφερνε διχασμό: αφενός ο Μουρίνιο, που τη θεωρούσε «επίκτητη αξία» για όσα έγιναν στο παρελθόν. Από την άλλη,ο σύλλογος που ήθελε και θα ήθελε να δει αποτελέσματα νωρίτερα. Πραγματικά αποτελέσματα, τα οποία για τους ιδιοκτήτες της ομάδας σημαίνουν πρόκριση στο Champions League, επομένως χρήματα. Οι τέσσερις πρώτες θέσεις όμως είναι μακριά (9η θέση).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η διοίκηση σκέφτεται έντονα το διαζύγιο και τις τελευταίες ώρες έχουν ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για πιθανούς αντικαταστάτες. Η λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο των «τζιαλορόσι» είναι ήδη έντονα προσανατολισμένη, προς τον αγαπημένο γιο της πόλης Ντανιέλ Ντε Ρόσι!

Δείτε Επίσης  Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της ΣΤΟΚ