Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο παραχώρησε δηλώσεις σε ΜΜΕ της Πορτογαλίας. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την απόφαση να έρθει στο νησί μας , για την ομάδα της Λευκωσίας , αλλά και την τιμωρία του από τον Αθλητικό Δικασττή.

Δήλωσε τα πιο κάτω :

Για την απόφαση του να έρθει στον ΑΠΟΕΛ: «Κανονικά είναι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε καλές οικονομικές στιγμές ήταν επίσης στο Champions League. Η επίσκεψη στην Κύπρο ήταν μια πολύ θετική εμπειρία, καθώς το κλίμα και οι άνθρωποι εδώ βοηθούν».

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Ηλιόλουστη όλο το χρόνο, με πολύ καλές θερμοκρασίες, σχεδόν καθόλου χειμώνα. Επιπλέον, η χώρα έχει μια όμορφη ακτογραμμή. Η Κύπρος είναι, αναμφίβολα, μια χώρα που πρέπει να επισκεφτείτε».

Για την εμπειρία του στο Ιράν: «Μια εποχή που είχα τρεις προέδρους. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας, δεν είχαμε κατάλληλο γήπεδο για προπόνηση, δεν είχαμε γυμναστήριο, χώρο αποθεραπείας, ιατρικό τμήμα. Επίσης ήμουν απλήρωτος για 8 μήνες».

Για την τιμωρία που δέχθηκε: “Πρέπει να διαχειριστώ λίγο τη συναισθηματική μου πλευρά. Είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς μου και δεν μπορώ να το αποφύγω. Στον ανταγωνισμό είμαι ζώο. Πρέπει να κερδίσουμε, θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Όταν με βλάπτουν, μερικές φορές γίνομαι άλλος άνθρωπος. Ως προπονητής πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο.”

Δείτε Επίσης  Οθέλλος : Οριστική η παραίτηση του Προέδρου