Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Ανδρέας Χαρτσιώτης απάντησε μέσω δήλωσης στην ανακοίνωση που εξέδωσαν παίκτες, τεχνικό επιτελείο και προσωπικό επιτελείo.

Η απάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού ακολουθεί :

“Είναι με τεράστια έκπληξη και πολλή απογοήτευση που ανέγνωσα την ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές, και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας. Μία ανακοίνωση η οποία αδικεί τόσο εμένα προσωπικά αλλά και όλο μου το διοικητικό συμβούλιο. Τα όσα περιγράφονται στο περιεχόμενο της εν λόγω δήλωσης-ανακοίνωσης, είναι εκ διαμέτρου απομακρυσμένα από την πραγματικότητα και το τι ισχύει.

Είναι δε πρωτόγνωρο για τα Κυπριακά δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψιν τα μύρια προβλήματα που έχουν πάρα πολλές ομάδες τόσο στη δική μας όσο και στην Α΄Κατηγορία να εκδίδεται μία τέτοια ανακοίνωση. ελάχιστες μέρες πριν από μία εκλογική συνέλευση και μάλιστα με λεκτικό και περιεχόμενο το οποίο είναι και αναληθές και πέραν του ότι είναι αναληθές, προσβάλλει και το ίδιο το προφίλ του σωματείου Ολυμπιακός Λευκωσίας. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο στον να παρέχω οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή διασαφηνίσεις πέραν από το ακόλουθο: 

Το περασμένο Σάββατο και λίγη ώρα πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού μας αγώνα ενάντια στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, πήγα στα αποδυτήρια έχοντας μαζί μου σε μετρητά το 95% των δεδουλευμένων του μισθολογίου του μηνός Δεκεμβρίου. 

Αυτό το 95% αποτελείτο από όλους τους παίκτες στο ρόστερ της ομάδας πλην από δύο ποδοσφαιριστές -με τους οποίους είχα συνεννοηθεί για τη μη καταβολή των μισθών τους όχι λόγω του τραυματισμού τους αλλά επειδή έγινε η συνεννόηση- και των 3/4  του προπονητικού επιτελείου. Εκείνη την στιγμή και ώρα και μετά από την ενημέρωση που τους έκανα για το ότι θα πληρωθούν με τη λήξη του αγώνα τους ενημέρωσα επίσης ότι το υπόλοιπο το οποίο δεν λαμβάνουν αυτοί που δεν το λαμβάνουν εκείνη την ώρα θα το λάμβαναν είτε από εμάς εάν πηγαίναμε στις εκλογές ως συνδυασμός στις εκλογές και ήμασταν συμβούλιο την επομένη βδομάδα ή από αυτούς που θα μας αντικαθιστούσαν. Και ότι όσοι δεν πληρώθηκαν το Σάββατο, θα πληρώνονταν δεδομένα μέχρι την επόμενη Παρασκευή, είτε από εμάς, είτε από το επόμενο συμβούλιο ή αυτούς που θα μας αντικαθιστούσαν. 

Δείτε Επίσης  Με την σφραγίδα του Αλέκου

Είναι πραγματικά λυπηρό και τραγικό το ότι επέλεξαν να προχωρήσουν χωρίς καν να μας πάρουν ένα τηλέφωνο ή να επικοινωνήσει κάποιος από αυτούς μαζί μας για να ζητήσει κάποιες επιπλέον διευκρινίσεις και διασαφηνίσεις και στα τυφλά και με κτύπημα κάτω από τη μέση προχώρησαν στην έκδοση αυτής της ανακοίνωσης. Η οποία επαναλαμβάνω είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό της όχι μόνο αναληθής αλλά το τραγικότερο από όλα βλαβερή και τοξική για το προφίλ του Ολυμπιακού Λευκωσίας και το τι σημαίνει σαν Σωματείο για τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Κύπρου. Οτιδήποτε περαιτέρω επιφυλάσσομαι να το ανακοινώσουμε σαν Δ.Σ επίσημα είτε μέσω επίσημης ανακοίνωσης είτε μέσω οποιασδήποτε άλλης δήλωσης”