Η νίκη της ομάδας της Πάφου είναι σημαντική όμως η αγωνιστική αστάθεια της είναι κάτι που συζητείται και πάλι.

Η Παφιακή ομάδα κέρδισε με 4-3 τον Εθνικού στο «Στέλιος Κυριακίδης» και ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην τρίτη θέση. Η αδυναμία της ομάδας αμυντικά ήταν ξεκάθαρη.

Δέχθηκε τρία εύκολα γκολ, με τον Καρσέδο να σημειώνει:

«Δεχθήκαμε τρία τέρματα από λάθη. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας». Αυτό που προβληματίζει στην παφιακή ομάδα, κι ας είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες), είναι η αστάθεια στην απόδοσή της. Μια του ύψους και μια του βάθους. «Συμφωνώ, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε σταδιακά. Δουλεύουμε σε αυτά τα θέματα» η θέση του Ισπανού τεχνικού.

Στην Πάφο, λοιπόν, κρατούν την ουσία, τους βαθμούς που αυτοί μετρούν στο ποδόσφαιρο. Επίσης, είχε πολυφωνία στο σκοράρισμα, αφού τα τέσσερα γκολ τα πέτυχαν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Ο Ζάιρο έφθασε τα 13 γκολ και ο Τάνκοβιτς τα 9. Δύο ποδοσφαιριστές που πέτυχαν τα μισά γκολ της παφιακής ομάδας, καθώς με τα τέσσερα προχθεσινά έφθασε τα 45 γκολ ενεργητικό.

Η προσοχή πλέον στραμμένη στον επόμενο αγώνα, που είναι με τον Οθέλλο εκτός έδρας. Η Πάφος FC θα θελήσει να συνδυάσει νέα νίκη με καλή εμφάνιση, συνεχίζοντας την προσπάθεια για να βρίσκεται κοντά στις ομάδες που προπορεύονται.

Δείτε Επίσης  Η εξομολόγηση του Μαρξ