Ανακοίνωσε και την δεύτερη μεταγραφή της ημέρας η ΠΑΦΟΣ FC :

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με το διεθνή Κοσταρικανό επιθετικό Anthony Daniel Contreras Enríquez ( Anthony Contreras).

Ο Anthony Contreras, 24 ετών (29/01/2000) αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Έχει αγωνιστεί κυρίως σε ομάδες της Κόστα Ρίκα ξεκινώντας από τις ομάδες νέων της Herediano όπου έφτασε μέχρι και την Α’ ομάδα, κατακτώντας 1 πρωτάθλημα, 2 Super-Cup καθώς και το τρόπαιο της CONCACAF League! Αγωνίστηκε επίσης στις Grecia και Guadalupe FC στην κορυφαία κατηγορία της Κόστα Ρίκα. Π΄ρωτος του Ευρωπαϊκός σύλλογος, οι πρωταθλητές Λετονίας Riga FC, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Λετονίας.

Έχει αποτελέσει μέλος των Εθνικών ομάδων Νέων της Κόστα Ρίκα και είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας Ανδρών της χώρας του, με την οποία μετράει 28 συμμετοχές, ενώ αγωνίστηκε πρόσφατα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022. Έχει στο ενεργητικό του 187 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 67 τέρματα και 15 τελικές πάσες (ασσίστ).

Δείτε Επίσης  ΚΟΚ: Προκήρυξη θέσεων για Ομοσπονδιακούς προπονητές και προπονήτριες