Στην Αθήνα βρίσκεται ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος πέταξε  από την Τραπεζούντα για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός της Εθνικής, που θα υπογράψει για 3,5 χρόνια και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας. Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος δήλωσε ότι ο Φατίχ Τερίμ είναι ένας θρύλος, ενώ υποστήριξε πως τον κέρδισε το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν οι πράσινοι γι’ αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον επαναπατρισμό: “Καλώς σας βρήκα. Αποτελεί μία νέα πρόκληση, πράγμα που το έψαχνα στην καριέρα μου, το είχα ανάγκη να βρω κάτι καινούριο για να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να γίνομαι καλύτερος. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στα γήπεδα”.

Για τον ρόλο του Φατίχ Τερίμ στη μεταγραφή του: “Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αν έχεις παίξει στην Τουρκία, και πιστέψτε με, καταλαβαίνω καλύτερα από εσάς το μέγεθος του Τερίμ, είναι ένας θρύλος. Είχαμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι, θεωρώ ότι υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και γνωρίζω ότι έκανε αρκετά πράγματα για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Αλαφούζου, που έκανε τα πάντα, ό,τι περνούσε από το χέρι του για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού και ύστερα τον κ. Παπαδημητρίου που αφιέρωσε χρόνο και κόπο κι έκανε προσπάθεια για να γίνει αυτό το deal σήμερα”.

Δείτε Επίσης  ΑΕΛ : Κυπελλούχος στο γυναικείο μπάσκετ