Ένας παίκτης με αγωνιστική δράση πέραν των 20 χρόνων πλήρης από τίτλους και διακρίσεις αλλά και ένα ασύλληπτο ρεκόρ! Ο Παντελής Ταύρου έχει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ! 8 ανόδους κατηγορίας με 6 διαφορετικές ομάδες! Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις Ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας, ενώ έπαιξε σε 15 ομάδες όλων των κατηγοριών της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ με παρουσία και στην Ανόρθωση Αμμοχώστου!

Πως ήταν η φετινή πορεία της ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ FC ;

Είχαμε μια εξαιρετική πορεία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και μοναδικός στόχος μας πλέον είναι η άνοδος στην επίλεκτη κατηγορία ΣΤΟΚ.

Το Σάββατο περάσετε και το εμπόδιο της Αναγέννησης Λυθροδοντα θα βρίσκεστε ακόμη πιο κοντά στην άνοδο;

Ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα. Απομένουν 2 τελικοί μέχρι την άνοδο.

Άνοδος, μια λέξη που έγινε συνώνυμο με το όνομα σου. Πέτυχες 7 ανόδους και παεις για 8η με διαφορετικές ομάδες;

Μου αρέσει σε όποια ομάδα αγωνίζομαι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό! Εάν αυτό βοηθά και στην άνοδο της ομάδας σε κατηγορία ακόμη καλύτερα και για μένα και για την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι!

Έχεις μια μακροχρόνια πορεία στο ποδόσφαιρο, αγωνίστηκες σε πάνω από 15 ομάδες.

Όντως, 28 χρόνια τώρα μέσα στα γήπεδα! 15 διαφορετικές ομάδες με τίτλους, πολλά γκολ και συναρπαστικές στιγμές!

Η αγάπη και το πάθος μου για το ποδόσφαιρο είναι τόσο μεγάλη που ήδη τώρα στα 42 μου αν και κοντά στο τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας αγωνίζομαι ακόμα. Παράλληλα όμως είμαι και προπονητής σε Ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Ρεάλ ή Ντόρτμουντ;

Ρεάλ φυσικά!

Πως θα μπορούσε να εξελιχθεί ο Κύπριος ποδοσφαιριστής και πως να αναδειχτούν ταλέντα μέσα από το ποδόσφαιρο μας?

Δείτε Επίσης  Έφυγε από τη ζωή ο Τζίτζι Ρίβα!

Αυτό είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Χάνονται μεγάλα ταλέντα γιατί δεν έχουν τις ευκαιρίες που πρέπει για να αποδείξουν τι αξίζουν.