Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Γιάννης Ιωάννου, η Αντιπρόεδρος Κάλλη Χατζηιωσήφ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Σταύρος Μιχαηλίδης, Ρίκκος Παττίχης, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη εκπροσώπησαν τον ΚΟΑ στις ετήσιες βραβεύσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ σημείωσε ότι η τελετή βραβεύσεων «αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που είναι συνάμα αθλητές και αθλήτριες», καθώς «τα παιδιά χρειάζονται την αναγνώριση και την επιβράβευση, για να αντιληφθούν ότι οι κόποι τους τυγχάνουν της ανταμοιβής που αξίζουν, αλλά και για να συνεχίσουν με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο την προσπάθειά τους για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες». Τόνισε τη διαχρονική αρωγή του Οργανισμού προς την ΚΟΠΑ και τους αθλητές/τριες της, επισημαίνοντας ότι αυτή η στήριξη θα συνεχιστεί και με τη νέα ηγεσία του ΚΟΑ.

Ο Γιάννης Ιωάννου στάθηκε στην ιδιαιτερότητα της φετινής τελετής, αφού «τιμούμε μία ξεχωριστή προσωπικότητα του αθλητισμού, τον Μιχάλη Κρασιά, έναν από τους στυλοβάτες του κυπριακού αθλητικού οικοδομήματος, τον αθλητή, τον προπονητή, τον διακεκριμένο παράγοντα, τον υπηρέτη του αθλητισμού». 

Στην εκδήλωση παρέστη επίσης ο πρώην Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος τιμήθηκε από την ΚΟΠΑ για την προσφορά του στον αθλητισμό

Δείτε Επίσης  Μάντσεστερ Σίτι : Έκανε την ανατροπή