Η 26χρονη κύπρια πρωταθλήτρια πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, και κυρίως δεν είχε κενά διαστήματα στο παιγνίδι της, γεγονός που στην εξέλιξη του αγώνα, επέδρασε θετικά στο τελικό αποτέλεσμα. Καθοριστικό σημείο του πρώτου σετ, αλλά και του αγώνα ολόκληρου, το μπρέικ που πέτυχε η Ραλούκα στο 11ο γκέιμ, που την έβαλε μπροστά με 6-5, και τη βοήθησε να κλείσει στη συνέχεια το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ, κυριάρχησε, αφού προηγήθηκε με 4-0, για να κλείσει το σετ με 6-2 και τον αγώνα με 2-0 σετ. Στον δεύτερο γύρο, η Ραλούκα Σέρμπαν θα αντιμετωπίσει την Γκαμπριέλα Κνούτσον από την Τσεχία Νο 168 στον κόσμο. Η Κνούτσον έκανε την μίνι-έκλπηξη κερδίζοντας στον πρώτο γύρο την Άννα Λένα Φρίτσαμ από τη Γερμανία (Νο 127) με ανατροπή 2-1 σετ (2-6, 6-1, 6-2).

Για να συμμετάσχει στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν, οι αγώνες του οποίου ξεκινούν την προσεχή Δευτέρα, η Ραλούκα θα πρέπει να περάσει τρεις συνολικά προκριματικούς γύρους.

Δείτε Επίσης  5ος αγώνας ???????????????????????? ???????????????? ???????????????????? ???????????????????? ???????????????? στην Πάφο