Ο Μιχάλης Σεργίου αποχώρησε από την Πέγεια 2014 και με επιστολή του  εκφράζει τις ευχαριστίες του στο πρώην Δ.Σ.

“Ενόψει της ολοκλήρωσης της συνεργασίας μου με την Πέγεια 2014, με απόφαση της καινούργιας διοίκησης, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο πρώην Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας για την άψογη συνεργασία και ειδικά τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ομάδας οι οποίοι εργάστηκαν ακούραστα για την εκπλήρωση των στόχων που τέθηκαν κόντρα στις αντιξοότητες και τις οικονομικές δυσκολίες, καθώς και τον φίλο και χορηγό της ομάδας κ. Φίλιππο ο οποίος ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαζόμασταν. 

Ευχαριστώ επίσης ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την αρμονική συνεργασία μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω στον πρώην προπονητή της ομάδας και φίλο Jason Puncheon για την αγαστή συνεργασία, στον οποίο εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια. Ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στους ποδοσφαιριστές της Πέγειας 2014 και να εκφράσω τον θαυμασμό μου για την αφοσίωση και την εργατικότητά τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε! Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί τους και τους εύχομαι να πετύχουν τους  στόχους τους γιατί αξίζουν τα καλύτερα.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που μας υποχρέωσαν τον Ιανουάριο να προχωρήσουμε σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών, είναι κοινή πεποίθηση ότι πετύχαμε απόλυτα τους αγωνιστικούς στόχους που είχαμε θέσει με την έναρξη της σεζόν,  δηλαδή τη συμπερίληψη της ομάδας στο πρώτο γκρουπ στη Β’ κατηγορία, να είμαστε πολύ κοντά στις θέσεις ανόδου και με το τέλος του πρώτου γύρου να έχουμε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και την 2η καλύτερη άμυνα. Δυστυχώς τα πολλά οικονομικά  προβλήματα δεν μας άφησαν να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

Δείτε Επίσης  Εξαλλος με τη διαιτησία ο Ιωαννίδης

Από καρδιάς εύχομαι καλή συνέχεια στο οικοδόμημα της Πέγειας 2014″.