Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ντάκενς Ναζόν να βρίσκεται στην Κύπρο για λογαριασμό της Πάφος FC επιβεβαιώσε ο Χάρης Θεοχάρους. Ο ποδοσφαιριστής περνάει από εξετάσεις, ανέφερε, και αν όλα πάνε καλά θα πέσουν οι υπογραφές.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Αϊτινού φορ θα είναι για 1,5 χρόνο, ενώ όπως δήλωσε ο Θεοχάρους η παφιακή ομάδα θα δώσει κάποια χρήματα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την απόκτηση του. Σύμφωνα με τα Μέσα της Βουλγαρίας το ποσό αυτό ανέρχεται στις 600 χιλιάδες ευρώ.

Όσον αφορά τον Ναζόν είναι 29 χρονών και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός (μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα). Παίζει στην ομάδα της βουλγαρικής πρωτεύουσας από τον Ιούλιο του 2022, όταν και τον είχε αποκτήσει από τη γαλλική Ρουέν έναντι 200 χιλιάδων ευρώ. Σε συνολικά 62 συμμετοχές πέτυχε 27 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ. Στη φετινή αγωνιστική περίοδο πέτυχε 7 γκολ και έδωσε 3 ασίστ σε 18 συμμετοχές.

Προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Ρουέν, Λαβάλ (Γαλλία), Σεντ Τρουίντεν (Βέλγιο), Κόβεντρι, Όλνταμ (Αγγλία), Κεράλα Μπλάστερς (Ινδία) και Σεντ Μίρεν (Σκωτία). Είναι επίσης διεθνής με την Αϊτή (54 συμμετοχές / 28 γκολ).

Η σχετική αναφορά του Χάρη Θεοχάρους:

«Στην Κύπρο βρίσκεται ο Ναζόν, αυτό μπορώ να πω με βεβαιότητα, καθώς περνάει από εξετάσεις. Αν πάνε όλα καλά, θα πέσουν και οι υπογραφές. Ας κάνει υπομονή ο κόσμος ως την επίσημη ανακοίνωση.

Η Πάφος FC θα δώσει μερικά λεφτά, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του. Καλή μετεγγραφή για εμάς, το συμβόλαιο του θα είναι για 1,5 χρόνο.

Η Πάφος FC πονάει στο επιθετικό κομμάτι, διότι έφυγαν οι Νταβό και Μάνγκα, άρα υπήρχε κενό. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε τις κατάλληλες βοήθειες ο Ζάιρο. Δεν περιμένεις πάντως από έναν παίκτη να σκοράρει, καλούνται όλοι να έχουν συμμετοχή σε αυτό το κομμάτι.

Δείτε Επίσης  ΑΠΟΕΛ : O Γκάμπριελ Μαϊόλι και επίσημα στο δυναμικό του

Όπως έχω σημειώσει, περιμένουμε να μας βγει η συνολική δουλειά. Για τη τέταρτη μετεγγραφή, να σημειώσω ότι υπάρχουν σκέψεις, όμως αν δεν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, υπάρχει περίπτωση να μην γίνει τέταρτη μετεγγραφή».