Ο Πάμπλο Ματσίν έστειλε γραπτή του δήλωση στο γραφείο Τύπου του Απόλλωνα, αναφορικά με τα ισπανικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Cadiz προς το πρόσωπό του. Στόχος του όπως αναφέρει είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιο που διατηρεί με τον Απόλλωνα. Έστειλε μάλιστα και μήνυμα πρόκρισης ενόψει ΑΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση του Πάμπλο Ματσίν :

“Έχω ενημερωθεί τις τελευταίες ώρες μέσα απο δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο περί ενδιαφέροντος της Καντίθ, προς το πρόσωπο μου. Αυτό το οποίο έχω να μεταφέρω τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και στον φίλαθλο κοινό του Απόλλωνα Λεμεσού, είναι ότι διατηρώ συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025 και στόχος μου είναι να το εξαντλήσω.

Μοναδική μου σκέψη σήμερα είναι ο μεγάλος αγώνας της Τετάρτης για τον θεσμό του κυπέλλου, και πως η ομάδα μας θα πάρει την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου. Όλη μου η ενέργεια είναι στον Απόλλωνα.

Παραμένω αφοσιωμένος στην ομάδα και για το πως θα προετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του επόμενου αγώνα αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ήρθα στον Απόλλωνα για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Καλώ τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο μας και σε κόσμια πλαίσια να μας βοηθήσει να πάρουμε την πρόκριση”.

Δείτε Επίσης  ΑΕΚ : Κομβικός ο Ιμάτ Φαράζ