Τα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού επισκέφτηκε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, στην παρουσία των μελών του ΔΣ Έλενας Παπακώστα και Ανδρόνικου Ανδρονίκου. 

Ο Κύπριος οδηγός αναχωρεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου για την Πίζα της Ιταλίας όπου είναι η βάση της ομάδας του. Πριν την αναχώρηση του για την προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Euro Nascar, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής συνάντησε τον Ανδρέα Μιχαηλίδη, λίγες μέρες πριν αποχωρήσει από την Προεδρία του ΚΟΑ, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τη σταθερή και σημαντική στήριξη που του παρέχει ο Οργανισμός όλα αυτά τα χρόνια. 

Ο Κύπριος οδηγός ενημέρωσε για το διευρυμένο φετινό πρόγραμμα του Euro Nascar, το οποίο ξεκινά από τη Βαλένθια της Ισπανίας στις 9 Απριλίου. Στο φετινό πρόγραμμα προστέθηκαν 4 αγώνες (συνολικά 10), ένας επί ευρωπαϊκού εδάφους (Ολλανδία) και τρεις στην Αμερική, με πρώτο σταθμό το Πόρτλαντ στα τέλη Μαΐου, όπου αναμένονται 300.000 θεατές.

Δείτε Επίσης  Επιθετικό και γρήγορα στην ΑΕΛ