Ο Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κωστάκης Κουκκουλλής εκπροσώπησε τον Οργανισμό στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023.

Ο Κωστάκης Κουκκουλλής συμμετείχε στις απονομές του εταιρικού δρόμου 5 χλμ. Συνεχάρη δε τους διοργανωτές για την προβολή της πόλης στο εξωτερικό μέσω του Μαραθωνίου, αλλά και για τη συμβολική κίνησή τους να φέρουν τη Φλόγα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, προσδίδοντας κύρος στη διοργάνωση. Ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ παρευρέθηκε στην τελετή άφιξης της Φλόγας στο Παλιό Αεροδρόμιο της Λάρνακας, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, εκπροσωπώντας τον Οργανισμό. Συμμετείχε μάλιστα στη λαμπαδηδρομία που ακολούθησε ως τις Φοινικούδες, όπου τοποθετήθηκε η Φλόγα για τον κυριακάτικο Μαραθώνιο. 

Σ’ αυτόν ο ΚΟΑ είχε ενεργή παρουσία μέσω του τμήματος του Οργανισμού «Αθλητισμός Για Όλους». Συγκεκριμένα τα παιδιά που αθλούνται στο ΑΓΟ Λάρνακας συμμετείχαν στον παιδικό Μαραθώνιο, συνοδευόμενα από τους γυμναστές και του επιθεωρητές του ΑΓΟ. Μαζί τους ήταν η προϊσταμένη του Μαζικού Αθλητισμού Έφη Μούζουρου και η λειτουργός Φρόσω Χειμωνίδου.

Στο περιθώριο του Μαραθωνίου, ο Κωστάκης Κουκκουλλής είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συγχαρεί τον διεθνούς φήμης Ισπανό δρομέα Άλεξ Ρόκα Καμπίγιο (τον μοναδικό δρομέα με 72% εγκεφαλική παράλυση που έχει τερματίσει σε Μαραθώνιο) που αυτή την Κυριακή έτρεξε στα 10 χιλιόμετρα.

Δείτε Επίσης  Το "ζέσταμα" των Παφιτών