Αποτελεσματική η Ομόνοια σε χρονικό σημείο επίτευξης, αλλά και βαθμολογικής σημασίας χθες βράδυ στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Απέναντι στον πολύ απαιτητικό Απόλλωνα και ο Σαγκάλ (86΄) απάντησε στο γκολ του Λέτσγιακς (6΄), το «τριφύλλι» φάνηκε να είχε ακόμη αποθέματα.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σιπριάνο που λεπτά προηγουμένως πέρασε ως αλλαγή, με… ξερό σουτ από το ύψος της περιοχής, έβαψε πράσινη τη νίκη (2-1), σε ένα ματς με εξέλιξη ακατάλληλη για καρδιακούς! Ήταν η πρώτη νίκη στο νέο γήπεδο της Λεμεσού για την Ομόνοια μετά από τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Μετά το χθεσινό “τρίποντο” εξασφαλίζει θέση στην 6άδα.

Σημαντική χαρακτήρισε την επιτυχία της Ομόνοιας ο Ρέιχνταλ. Ο τεχνικός των πρασίνων παραδέχθηκε πως η ομάδα του είχε και την τύχη με το μέρος της, υπογραμμίζοντας πως απαιτείται βελτίωση σε πολλούς τομείς. Η αλήθεια είναι πως οι πράσινοι, παρά το γεγονός πως μετρούσαν σημαντικές απουσίες και αναγκαστικά παίκτες έπαιξαν σε διαφορετική θέση (Φράνσον-Λέτσγιακς εξτρέρ), κατέγραψαν εκ νέου κενά διαστήματα στην απόδοσή τους, την ίδια ώρα που είδαν τον αντίπαλο να χάνει σημαντικότατες ευκαιρίες.

«Πρέπει να δουλέψουμε τις τοποθετήσεις μας στο γήπεδο, είχαμε λίγες επιλογές στις θέσεις. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, σε αντεπιθέσεις, σε μπαλιές. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, αναπληρώσαμε την ήττα από την Πάφο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Νορβηγός.

Δείτε Επίσης  Απόλλωνας : O "Μάλε" απο τους κορυφαίους