Με τους Μάριους Στεπίνσκι και Ντούσαν Μπάκιτς να είναι διαθέσιμοι και στην ευχέρεια του Τσέτιλ Ρέιχνταλ να τους χρησιμοποιήσει η Ομόνοια υποδέχεται την Πάφος FC .

Οι πράσινοι, που προχώρησαν σε μεταγραφες τις προηγούμενες ημέρες, προσθέτοντας στο δυναμικό τους δύο επιθετικούς ποδοσφαιριστές πάνε σ’ ένα δύσκολο ματς, με τη νίκη να αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο. Την ώρα που οι νεοφερμένοι θα είναι στην αποστολή, απ’ αυτή απουσιάζει ο Λοΐζος Λοΐζου, που έχει έτοιμες τις βαλίτσες για την Ολλανδία. Η μετεγγραφή του στην Χέρενφεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ίσως ακόμη και σήμερα θα μεταβεί για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει υπογραφή.

Η Ομόνοια, λοιπόν, ψάχνει επάνοδο στις νίκες, σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί στα ψηλά αφού θα ακολουθήσουν άλλα τρία ντέρμπι. Παράλληλα, μετά την έντονη κριτική του κόσμου της λόγω της απώλειας βαθμών με την ΑΕΖ, σε συνδυασμό με τη μη έγκαιρη υλοποίηση μετεγγραφών. Πλέον, μετεγγραφές έγιναν, απομένει η σταθερότητα στα νικηφόρα αποτελέσματα, που θα επιτρέψουν στην Ομόνοια να διεκδικήσει τους στόχους της.

«Όταν είσαι εδώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να κερδίζεις! Πρέπει να κερδίζουμε τρόπαια, όσα περισσότερα γίνεται.» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Στεπίνσκι.

«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω, γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ» είπε με τη σειρά του ο Μπάκιτς, που υποσχέθηκε γκολ και ασίστ.

Δείτε Επίσης  EURO U-17 : Ιταλία και Αγγλία,σημερινοί νικητές