Στις νίκες επέστρεψε η Ομόνοια. Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής κέρδισε τη Δόξα με 5-1. Στο ντεμπούτο του Τσέτιλ Ρέιχνταλ στον πράσινο πάγκο οι παίκτες του Νορβηγού από το 20λεπτό του αγώνα καθάρισαν την αναμέτρηση αφού ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 3-0. Οι πράσινοι μείωσαν και την διαφορά τους από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς. Στους 38 βαθμούς η Ομόνοια στους 42 ο ΑΠΟΕΛ.

Ο Λοϊζου στο 7ο λεπτό με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή άνοιξε τον δρόμο για την σημαντική νίκη. Οι παίκτες του Νορβηγού τεχνικού δεν τα παράτησαν λεπρό στη αναμέτρηση και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό διπλασίασαν το προβάδισμα τους τους στο 15ο λεπτό με τον Μπέζους. Τρια λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κούσουλου μέσα από την μικρή περιοχή και μετά από εκτέλεση κορνερ του Λοϊζου να κάνει το 3-0. 

Στο 39ο λεπτό ο Κακουλλής επέστρεψε στα γκολ και από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το 4-0 για τους γηπεδούχους. Το πέμπτο γκολ για την Ομόνοια ήρθε στο β’ μέρος με τον Σίμιτς στο 69ο λεπτό. Η Δόξα κατάφερε να μειώσει στο σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτο μέρους με αυτογκόλ του Μάθιους. 

Δείτε Επίσης  Ομόνοια Αραδίππου : Πρόσκληση για τη φιέστα