Σε μια βραδιά γεμάτη αγωνία και suspense , η οποία όμως είχε λαμπρό finale για την ομάδα της Πάφου, οι πρωταγωνιστές προχώρησαν σε δηλώσεις :

ΜΠΡΟΥΝΟ: Είναι μια μεγάλη μέρα για την πόλη και την ομάδα της Πάφου. Η ομάδα άξιζε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που τα καταφέραμε. 

ΠΕΠΕ: Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ήταν στόχος μας εδώ και καιρό αυτό το κύπελλο. Από την στιγμή που τα καταφέραμε είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαι πολύ χαρούμενος εγώ και η οικογένεια μου εδώ. Θα δούμε αν θα συνεχίσω στην ομάδα. 

ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ: Τα καταφέραμε, ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Γράψαμε ιστορία. Θα πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας. Ήρθαν και μας στήριξαν και δεν καταλάβαμε ότι παίζαμε στην Λευκωσία. Θα παίξουμε στην Ευρώπη και ελπίζω να καταφέρουμε να έχουμε μια καλή πορεία. 

ΝΤΡΑΓΚΟΜΙΡ: Αξίζαμε το κύπελλο. Δεν αφήσαμε την αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι της. Παίξαμε πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα να κατακτήσει το κύπελλο. 

ΓΚΛΟΝΤΑΡ:  Πολύ όμορφες στιγμές. Αξίζαμε το κύπελλο. Θέλαμε πολύ να πανηγυρίσουμε κάποιο τίτλο. Ήταν ομαδική δουλειά. Θα πανηγυρίσουμε και μετά θα δούμε την Ευρώπη. Ελπίζω να καταφέρουμε και εκεί. 

ΖΑΙΡΟ: Αξίζαμε πραγματικά αυτό το κύπελλο. Το θέλαμε πολύ και δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Και παλαιοτέρα είχαμε καλή ομάδα αλλά δεν πετυχαίναμε πράγματα. Μπορεί να μην είμαστε η παραδοσιακή μεγάλη ομάδα  αλλά έχουμε ποιότητα και μπορούμε να διεκδικήσουμε τίτλους. Τα καταφέραμε. Να το απολαύσουμε και βλέπουμε μπροστά. 

ΒΑΛΑΚΑΡΙ: Είμαι από τους παλαιότερους στην ομάδα και ξέρω τι σημαίνει για όλους αυτός ο τίτλος. Ήρθε η στιγμή μας. Το αξίζαμε και θα το απολαύσουμε. 

Δείτε Επίσης  Διγενής Ακρίτας : Συνεχίζει το "αδιαπέραστο τοίχος" των Μορφιτών