Μέσα σε ένα πολύ ζεστό κλίμα έγινε ψες στην Ταβέρνα του Συνδέσμου Διαιτητων, σύναξη μεγάλων Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών που τίμησαν με χρυσά γράμματα το Κυπριακό Ποδόσφαιρο για να τιμηθεί ο Παλαίμαχος Τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και Νέας Σαλαμίνας Βαρνάβας ο οποίος ζει μόνιμα στην Αγγλία.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Επίτιμος  Πρόεδρος του Ομίλου μας Πεπης  Ιακωβου σε συνεργασία με τον πρωιν Γ.Γραμματέα του Ομίλου μας Λάκη Μιτσίδη …Πακκος, Καϊάφας , Μάρκου, Κόκος Αντωνίου, Ευθυμιάδης, Κυριάκος Κουρέας, Λυμπουρής, Σωτηράκης , Ματσουκάρης,Κ.Πιερίδης, Πανίκος Γεωργίου, Αριστείδου, Πέπης , Μιτσίδης, Φιλώτας, Ν. Ελευθεριάδης, Κ.Καψός, Δ.Αργυρού, Γ.Κεττένης και άλλοι αστέρες .

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και τίμησε τον αγαπητό Βαρνάβα εκ μέρους του Ομίλου μας ο Γενικός Γραμματεας μας Κώστας Σιαξιατές, ο οποίος σε ομιλία του αναφέρθηκε στην προσφορά του Βαρναβα στο Κυπριακό Ποδοσφαιρο σε καιρούς πολύ χαλεπούς και δύσκολους  όπου έπαιζαν μόνο Κύπριοι ποδοσφαιριστές τιμώντας με τον καλύτερο τροπο την φανέλα τους με τον καλύτερο και πιο έντιμο τρόπο.

Ο αγαπητός Βαρνάβας , συγκινημένος ευχαρίστησε τον Ποδοσφαιρικο μας Όμιλο για τη τιμη του εκανε αλλα και για το θεάρεστο εργο που επιτελεί για την ανάδειξη του Κυπριου Ποδοσφαιριστή στο προσκήνιο σε μια περιόδο που το Κυπριακό στοιχείο στο ποδόσφαιρο έχει εξαφανιστεί..

Δείτε Επίσης  Στο προσκήνιο πάλι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πίττα