Σε μια “καυτή” και κατά τα άλλα περιεκτική ανακοίνωση προχώρησε ο ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5 η οποία ακολουθεί :

” Πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Μάλλον αυτό συμβαίνει. Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα αυτή την δεδομένη στιγμή πάλι θα είμαστε εκτός στόχων. Και το επαναλαμβάνουμε για κάποιους ΗΛΙΘΙΟΥΣ, μιλάμε για αυτή την δεδομένη στιγμή.

Δεν ξέρουμε τι πάει λάθος για ακόμη μια χρονιά , μάλλον υποψιαζόμαστε αλλά δεν είναι η στιγμή να τοποθετηθούμε τώρα. Παίκτες και προπονητές τόσα χρόνια που έχουμε υψηλές προσδοκίες αλλάξαμε πολλούς. Πάλι το τέλος κάθε χρονιάς μας βρίσκει να διερωτόμαστε τι πήγε λάθος. Πάλι όμως τα ίδια λάθη, οι ίδιες αποτυχίες.

Στα τελευταία 5 παιχνίδια αν και τα 2 τα πήραμε , η εικόνα της ομάδας ήταν τουλάχιστον ΤΡΑΓΙΚΗ. Χωρίς κανένα σεβασμό προς τον κόσμο που όπου βρέθηκε η ομάδα ήταν παρόν, όπως άλλωστε κάνει κάθε παιχνίδι σε οποιοδήποτε πέταλο του νησιού.

Χωρίς κανένα σεβασμό στο έμβλημα της ομάδας (ας μην ανοίξουμε και αυτό το θέμα τώρα γιατί αν ρωτήσεις τον καθένα ξεχωριστά από παίκτες μέχρι υπαλλήλους ποιος είναι ο ΗΡΩΑΣ πιθανότατα να μην ξέρουν).

Δυστυχώς βγήκαμε αληθινοί για τα όσα λέγαμε και γράφαμε κατά καιρούς. Και το ότι δεν τα γράφαμε συνεχώς ήταν για να μην δημιουργούμε προβλήματα στην ομάδα. Από υπερβολική αγάπη και όχι γιατί φοβόμασταν κάτι. Πολλές φορές λοιδορηθήκαμε για όσα γράφαμε και γινόμασταν το κόκκινο πανί στις τάξεις των οπαδών. Δεν πειράζει όμως. Τουλάχιστον εμείς έχουμε την συνείδηση μας καθαρή. Εμείς προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε , να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, χωρίς κανένα φόβο και ας πει ο οποιοσδήποτε ότι θέλει. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να χαιδεύουμε τα αφτιά του κόσμου , άλλωστε υπάρχουν πολλοί άλλοι να το κάνουν αυτό.

Δείτε Επίσης  Μίλτος Τεντόγλου: Σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει στίβος στην Ελλάδα

Υ.Γ. Βρείτε τι φταίει και δείχνει αυτή την εικόνα η ομάδα.

Υ.Γ.1 Σε περίπτωση αποτυχίας πάρτε εκείνοι που πρέπει μια φορά την ευθύνη πάνω σας.

Υ.Γ. 2 Σε περίπτωση αποτυχίας μην εμφανιστείτε μπροστά μας.”