Από πλευράς του Αποέλ γίνεται ξεκάθαρο ότι είναι δυσαρεστημένοι από την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή και κυρίως από το χρονικό σημείο που ο ίδιος ο νεαρός αποφάσισε να απέχει των προπονήσεων. Λίγες μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής. 

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι ομάδα της δεύτερης κατηγορίας Βελγίου επικοινώνησε με το ΑΠΟΕΛ, παρουσιάζοντας πρόταση για αγορά του ποδοσφαιριστή.

Η Ζούλτε Βάρεγκελ η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στοχεύει σε άνοδο στην Α ΄Κατηγορία. Όμως το ποσό δεν πλησίαζε ούτε τα μισά από αυτά που όρισαν οι γαλαζοκίτρινοι ως αρχική τιμή διαπραγμάτευσης, Η πρόταση είναι στις 180.000 ενώ το ΑΠΟΕΛ αξιώνει ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο , το οποίο ανέρχεται στις 400.000 , λαμβάνοντας βέβαια υπόψη και το γεγονός ότι ο Σταύρος Γαβριήλ είναι γέννημα θρέμα του ΑΠΟΕΛ.

Έτσι οι γαλαζοκίτρινοι δικαιούνται και τα λεγόμενα έξοδα εκπαίδευσης.  Ο ποδοσφαιριστής που διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας μέχρι το καλοκαίρι, ήταν απόλυτος ως προς την επιθυμία του, να αποχωρήσει άμεσα απορρίπτοντας και την επέκταση συμβολαίου που του προτάθηκε και που προϋποθέτει απολαβές με εξαψήφιο αριθμό.

Η στάση του ενόχλησε ιδιαίτερα την πλευρά της ομάδας και έτσι με κοινή απόφαση προπονητή και διοίκησης ο Σταύρος Γαβριήλ αποτελεί αυτή την στιγμή ξένο σώμα και το μέλλον του απροσδιόριστο. 

Δείτε Επίσης  Άρης : Tέσσερα δυνατά φιλικά