Στις 19:00 η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον Άρη. Μετά και την κακή εικόνα που έβγαλε η ομάδα απέναντι στην ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική χρειάζεται απαραίτητα την νίκη για το “ψυχολογικό και αγωνιστικό ανέβασμα”.

Ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου μίλησε στους παίκτες του και μαζί με τους συνεργάτες του ανέλυσαν αρκετά από το ματς με την ΑΕΛ και το τι πήγε στραβά. Το θέμα είναι όσα λέχθηκαν στο προπονητικό κέντρο στο Μενεού και όσα αναλύθηκαν να πιάσουν τόπο κόντρα στον Άρη.

Ένα Άρη που θα πάει ακόμη πιο αποφασισμένος στο σημερινό ματς μετά και την χθεσινή ισοπαλία στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ μιας και του παρουσιάζεται η ευκαιρία αν κερδίσει να μειώσει στο -2 από το ΑΠΟΕΛ και να αυξήσει την απόσταση από την ΑΕΚ. Η Νέα Σαλαμίνα απ’ την άλλη θέλει να κόψει την όρεξη στον Άρη και να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα βγάζοντας καλή εικόνα. Σε περίπτωση που ηττηθεί η ομάδα του Χριστοδούλου, τότε θα είναι η πρώτη φορά φέτος που θα έχει τρεις ήττες στη σειρά.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Κονέ και Φερνάντες, ο Καρλίτος μάλλον μένει εκτός, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα είναι αποστολή Ντάτκοβιτς, Οφόρι και Φράγκου.

Με αυτά τα δεδομένα τερματοφύλακας θα είναι ο Μελίσσας, δεξί μπακ ο Σεργίου, αριστερό ο Κονατέ και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντιακιτέ και Βίκτωρος ή Κατσικάς. Ο Βίκτωρος δεν πήγε καλά με την ΑΕΛ και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός ο Κατσικάς για πρώτη φορά φέτος. Ο Γκουανίνι δεν είναι ακόμη σε βαθμό ετοιμότητας για να πάρει φανέλα βασικού.

Στην μεσαία γραμμή θα κινείται ο Μπεχαράνο, με Κατσιάρη και Μιγκελίτο, δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Νάρσινγκ, αριστερά ο Παπαγεωργίου και στην κορυφή ο Ντουρμισάι. Θέση διεκδικεί και ο Κουζμάνοβιτς.

Δείτε Επίσης  ΚΟΠ: Στην πόλη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας  ο Πρόεδρος Γιώργος Κούμας