Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης υποδέχτηκε τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα, καθώς και ιερείς της Μητρόπολης στα γραφεία του ΚΟΑ, για την υπογραφή Μνημονίου την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023. Στην υπογραφή του «Μνημονίου Συνεργασίας Για Ανάπτυξη Αθλητικών, Επιστημονικών, Ερευνητικών και Εκπαιδευτικών Συνεργειών και Δράσεων» παρέστησαν επίσης τα μέλη του ΔΣ Κάλλη Χατζηιωσήφ και Σωτήρης Αδάμου και οι λειτουργοί Ανδρέας Μαρκίδης, Χάρης Φιλιππίδης και Αντιγόνη Τάμπα.

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που σας υποδεχόμαστε στον Οργανισμό με πολλή αγάπη και εκτίμηση», είπε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στον Μητροπολίτη και τους ιερείς που τον συνόδευσαν στην υπογραφή του Μνημονίου. «Είναι ένα σημαντικό μνημόνιο για εμάς και θεωρούμε ότι μέσω της υπογραφής αυτής μας δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσουμε τα παιδιά της περιοχής σας μέσα από το πρόγραμμα Αθλητισμός Για Όλους, αλλά και μέσα από σεμινάρια και διαλέξεις. Θα είναι ένα ‘ευλογημένο’ μνημόνιο», πρόσθεσε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και κατέληξε: «Σας συγχαίρω για το πάθος και την αγάπη σας για τον αθλητισμό, ο οποίος βοηθά τα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν δραστηριότητες και τους κρατά μακριά από άλλες κακές συνήθειες».

Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας εξήγησε τους λόγους υπογραφής του Μνημονίου: «Θέλουμε να δώσουμε μία ώθηση στην ανάπτυξη των αθλητικών προγραμμάτων στην εκκλησία μας. Θεωρώ ότι ο αθλητισμός είναι από τα πιο σημαντικά εργαλεία που βοηθούν στην εξημέρωση της ανθρώπινης ψυχής. Είναι πνευματικό έργο της εκκλησίας να προωθήσει προγράμματα αθλητισμού και να δημιουργήσει υποδομές ώστε τα παιδιά να αθλούνται. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα τον Πρόεδρο Ανδρέα Μιχαηλίδη, καθώς και το ΔΣ του ΚΟΑ που μας δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σ’ αυτό το μνημόνιο, γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τον αθλητισμό στην περιοχή μας».

Δείτε Επίσης  ΠΑΣΠ: Παράπονα και καταγγελίες από απλήρωτους παίκτες