Με σλόγκαν «Οι μπάλες μας δεν είναι παιχνίδι», η ομάδα του Movember Cyprus και του Louis Night Show κονταροκτυπήθηκαν και φέτος στην Πάφο, στην συνέχεια της εκδήλωσης που πλέον τείνει να γίνει θεσμός. Σε ένα αμφίρροπο και φέτος παιχνίδι, με μικρούς και μεγάλους στην κερκίδα η ομάδα του Λούη Πατσαλίδη νίκησε με μικρή διαφορά…και πήρε την ρεβάνς του!!

Το MAN VAN ήταν παρκαρισμένο στο γήπεδο για ξυρίσματα μουστακιών, το dj set έδινε ρύθμο στην εκδήλωση, ενώ πωλήθηκαν και αναμνηστικά της εκστρατείας!! Στα αξιοσημείωτα το κόψιμο του για 40 χρονών ανέγγιχτου μουστακιού του γνωστού φαρμακοποιού της Πάφου Πάμπου Ηρακλέους και η εισφορά από τα Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου προς το Movember Κύπρου. Μοναδικός στόχος και φέτος ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου αλλά και η στρατολόγηση μουστακιών για την εκστρατεία Movember Κύπρου 2023.

Ευχαριστίες στους υποστηρικτές, την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το τοπικό καλαθοσφαιρικό σωματείο Άτλαντας, το Cyprus 3X3 , Φώτο Λάρκο, Annabelle Hotel και Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου.

Μαζί αλλάζουμε το πρόσωπο της ανδρικής υγείας.

Δηλώσεις Λούης Πατσαλίδης:

«Εμείς στον ALPHA Cyprus, στην εκπομπή μας Louis Night Show αλλα και εγω προσωπικά, θα στηρίζουμε πάντα ενέργειες που σκοπό έχουν την ενημέρωση για ευαίσθητα κοινωνικά θέματα. Ήταν ένας διασκεδαστικός αγώνας και απο τις δύο ομάδες και θεωρώ ότι περάσαμε το μήνυμα ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για θέματα υγειας όπου το πιο σημαντικό ειναι η πρόληψη και ο έλεγχος. Πλεόν αυτός αγώνας έχει γίνει θεσμός και θα ετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά με μεγαλύτερο ζήλο μετα απο τις επιτυχημένες πρώτες 2 συναντήσεις μας».

Δηλωσεις Λεόντιος Τσέλεπος:

Δείτε Επίσης  Τα αποτελέσματα της Β΄Κατηγορίας

«Ο Λεόντιος Τσέλεπος, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του MovemberCyprus ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και ειδικά το Λούη Πατσαλίδη που για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει σε αυτό τον φιλανθρωπικό αγώνα. Επίσης δήλωσε ότι το αποτέλεσμα του αγώνα είναι δευτερεύον και ότι σημαντικό είναι να ενημερωθεί ο κόσμος για τον ανδρικό καρκίνο και ότι η ψυχική υγεία των ανδρών βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Όλες οι δράσεις του μήνα Νοεμβρίου συμβάλλουν προς αυτοί την κατεύθυνση και είναι θετικό που αγαπητά δημόσια πρόσωπα όπως το Λούη συμμετέχουν ενεργά στην εκστρατείαMovember εδώ και χρόνια, γιατί μαζί αλλάζουμε το πρόσωπο της ανδρικής υγείας. Φέτος το Movember Κύπρου κλείνει 10 χρόνια δράσεων και η συμμετοχή του κόσμου δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε».

Δηλώσεις Αν. Γενικός Διευθυντής ΚΟΚ Σπύρος Λεοντάρης:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα είναι πάντα δίπλα σε τέτοιες ενέργειες που σκοπό έχουν να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία μας για θέματα υγείας. Ο αθλητισμός δεν περιορίζεται μόνο σε αγωνιστικές επιτυχίες και είναι πολύ σημαντικό να τον χρησιμοποιούμε ως ένα μέσο που μπορεί να περάσει καθαρές αξίες, να εκπαιδεύσει και να οδηγήσει τις νέες γενιές προς την σωστή κατεύθυνση.

Μέσω τετοιων ενεργειών σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τη σημασία της υγείας και της πρόληψης και να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να μιλήσουν ανοικτά και να αναζητήσουν βοήθεια όταν χρειάζεται.

Συγχαρητήρια στο Movember Cyprus και το Louis Night Show, όπου έδειξαν για μία ακόμα φορά ότι με τις πράξεις μας και ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα ώστε να αφήσουμε σπουδαία παρακαταθήκη για ένα καλύτερο μέλλον».