Δεν είναι λίγα τα όσα ακούστηκαν πριν τον αγώνα του Εθνικού Άχνας με τον ΑΠΟΕΛ , άλλωστε είναι για πολλούς εύκολο να μιλούν…

Η εβδομάδα πριν τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ ήταν δύσκολη για τον Μαρίνο Σατσιά. Η ομάδα του προερχόταν από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και έπρεπε να την προετοιμάσει για το παιχνίδι απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” . Ανάμεσα σε αυτά, είχε να αντιμετωπίσει και τα διάφορα σχόλια, για την ιδιαιτερότητα που έχουν για τον Μαρίνο οι αγώνες με το ΑΠΟΕΛ.

Ο Μαρίνος είχε την ποιότητα και την ευλογία να αγωνιστεί σε ένα μεγάλο σύλλογο για σχεδόν 20 χρόνια, να γίνει αρχηγός, να κερδίσει τρόπαια και να αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δεδομένο ότι το ΑΠΟΕΛ θα είναι πάντα στην καρδιά του, ωστόσο απ’ την ημέρα που έβγαλε τα ρούχα του ποδοσφαιριστή και έβαλε τις φόρμες του προπονητή, μπήκε ένα τέλος στο κεφάλαιο «ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ».

Έχοντας μια καριέρα γεμάτη με νίκες, επιτυχίες και τίτλους ως παίκτης, είναι δεδομένο ότι ακολουθώντας την προπονητική οι στόχοι του είναι οι ίδιοι, σε όποια ομάδα κι αν είναι…

Σίγουρα υπάρχει μια ιδιαιτερότητα να αγωνίζεσαι εναντίον της ομάδας που υπηρέτησες σαν ποδοσφαιριστής , αλλά την παραμερίζεις όταν είσαι σωστός επαγγελματίας , όπως στην περίπτωση που περιγράφουμε.

Τις μέρες που προηγήθηκαν του αγώνα με τους «γαλαζοκίτρινους», και τι δεν γράφτηκε στα social media. Υπονοούσαν βέβαια ότι ο Σατσιάς δεν θα “κόψει” βαθμούς από το ΑΠΟΕΛ.

Τελικά, όχι μόνο έκοψε βαθμούς, αλλά κέρδισε, υποχρεώνοντας το ΑΠΟΕΛ στην 3η του μόλις ήττα στο πρωτάθλημα. Αν γινόταν το αντίθετο (που ήταν το επικρατέστερο σενάριο βάση ποιότητας) και κέρδιζε το ΑΠΟΕΛ, τα σχόλια θα συνεχίζονταν, κάποιοι θα ένιωθαν και την ανάγκη να επιβεβαιωθούν. Τώρα όμως; Ησυχία…

Δείτε Επίσης  H Κόλινς πρωταθλήτρια στο Miami Open (vid)

Θα απολογηθεί κάποιος για όλα αυτά που λέγονταν τόσες μέρες ;

Όχι ότι έχει ανάγκη ο Μαρίνος απολογίες. Όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά το ήθος του, τον επαγγελματισμό του και την… τρέλα του για τη νίκη. Κι όσοι δεν ήξεραν, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Δασάκι έμαθαν!