Δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Πάφου και της Ανόρθωσης για τον 28χρονο μέσο Μίκαελ Μάλσα με καταγωγή από την Μαυριτανία, o οποίος ανήκει στη Βαγιαδολίδ.

Νέο ενδιαφέρον στα μεταγραφικά της Πάφου και της Ανόρθωσης, καθώς ιστοσελίδα από την Ισπανία κάνει λόγο ότι οι δυο ομάδες ενδιαφέρονται για τον 28χρονο αμυντικό χαφ Μίκαελ Μάλσα, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή ανήκει στη Βαγιαδολίδ. Πάντως, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η περίπτωση του φαντάζει δύσκολη, καθώς σε περίπτωση που η ισπανική ομάδα αποδεχτεί κάποια πρόταση, θα πρέπει να πληρώσει μέρος του μισθού του.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον μέσο της Ρεάλ ΒαγιαδολίδΜίκαελ Μάλσα, οι ήδη γνωστές ομάδες της Αζαξιό (Γαλλική Β’ Κατηγορία) και του Κολοράντο Ράπιντς (Η.Π.Α. MLS) ενώνονται με δύο συλλόγους από το Κυπριακό πρωτάθλημα: την Πάφος FC και την Ανόρθωση. Καμία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες δεν έχει πρόσβαση στον φάκελο του παίκτη, οπότε η αποχώρησή του φαίνεται περίπλοκη. Σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής αποδεχτεί κάποια από τις προτάσεις, η Ρεάλ Βαγιαδολίδ θα πρέπει να πληρώσει ένα μέρος του μισθού του, κάτι που δυσκολεύει. .

Οι δύο κυπριακές ομάδες αναζητούν έναν αμυντικό χαφ για να προσπαθήσουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στους τελευταίους γύρους που απομένουν. Το καλοκαίρι, η Μάλσα απέκλεισε ήδη το ενδεχόμενο να σταματήσει στην Κύπρο, οπότε σήμερα φαίνεται δύσκολο να δεχτεί κάποια από αυτές τις προτάσεις. Τουρκικοί σύλλογοι επίσης τον έχουν επίσης στην ατζέντα τους, ομάδες που θα μπορούσαν να πληρώσουν υψηλότερο ποσοστό του μισθού του.»

Δείτε Επίσης  Νόβακ Τζόκοβιτς: Νέα Μεγαλειώδης εμφάνιση